Particuliere thuiszorg Laarbeek

De beste particuliere thuiszorg in Laarbeek wordt verleend door Zuster Jansen. Hierbij stellen wij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal, zodat we passende zorg kunnen bieden. Wij zijn gespecialiseerd in intensieve thuiszorg en kunnen in verschillende omstandigheden voor ondersteuning zorgen. U kunt hierbij denken aan 24-uurs zorg, palliatieve zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Of we nu voor slechts enkele weken of voor een langere periode bij u moeten zijn: Zuster Jansen staat voor u klaar. Wij werken bovendien niet met wachtlijsten, wat betekent dat we al op korte termijn voor u kunnen komen zorgen.

Specialist in 24-uurs zorg

In Laarbeek kunnen wij er tijdelijk of permanent voor u zijn, met de soort en hoeveelheid zorg die u zelf kiest, precies zoals u dat nodig heeft Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg. Uiteraard stemmen wij de zorg volledig af op uw persoonlijke omstandigheden, waardoor er veel mogelijk is. Niet alleen helpen wij u met verzorging en verpleging, ook bieden onze zorgverleners de nodige dagelijkse ondersteuning wanneer zij aanwezig zijn. Ook uw naasten worden goed opgevangen. Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Stel uw vragen dan vrijblijvend aan onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Het Fysiopunt Laarbeek
Brandstraat 1a
5741 GH, Beek en Donk
0492-461235
Praktijk Podotherapie Laarbeek
Molenstraat 9b
5735 BJ, Aarle Rixtel
0492-465647
Zorgboog in Balans Laarbeek, Diëtetiek
Franciscushof 17a
5737 BE, Lieshout
0492-348444
Tandartspraktijk W.J.G.T. Senders
St. Gerardusplein 16a
5421 HS, Gemert
0492-364125
Huisartsenpraktijk Palissade
Julianastraat 2-006
5421 DB, Gemert
0492-361332

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Laarbeek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: