Particuliere thuiszorg Landerd

Bij Zuster Jansen kunt u terecht voor verschillende vormen van particuliere thuiszorg in Landerd. Wanneer verblijf in een zorginstelling geen optie voor u is, of wanneer er sprake is van een mantelzorger die moet worden ontlast, kunt u kiezen voor particuliere thuiszorg in Landerd door Zuster Jansen. Wij bieden passende zorg in uw situatie, en nemen als dat nodig is de hele zorgtaak over. Dit kan betekenen dat wij 24 uur per dag bij u zijn om voor u te zorgen, of dit nu tijdelijk of permanent nodig is. Naast 24-uurs zorg kunt bij ons eveneens terecht voor onder andere nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of palliatieve zorg. 

 Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor 24-uurs zorg, nachtzorg of palliatieve zorg. Omdat het gaat om particuliere thuiszorg, houdt u altijd zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. De zorgverleners van Zuster Jansen kunnen al op zeer korte termijn voor u komen zorgen, omdat u bij ons nooit op een wachtlijst komt te staan. Woont u in Landerd of omgeving en bent u voor uzelf of uw naaste op zoek naar professionele zorg in de eigen omgeving? Laat ons dan helpen. Bekijk een overzicht van onze dienstverlening op de website of neem persoonlijk contact met ons op. Wilt u meer informatie over wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator voor antwoorden en advies.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Groepspraktijk Schaijk
Bossestraat 2
5374 HT, Schaijk
0486-462044
Tandartspraktijk Schaijk
Bossestraat 4
5374 HT, Schaijk
0486-461552
Fysiotherapie Schaijk
Bossestraat 6
5374 HT, Schaijk
0486-461639
Huisartsenpraktijk Reek
Brouwershof 58
5375 BE, Reek
0486-475139
Praktijk Den Hoogen
Monseigneur Borretstraat 43
5375 AB, Reek
0486-475553

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Landerd? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: