Particuliere thuiszorg Leersum

U kunt kiezen voor particuliere thuiszorg in Leersum door Zuster Jansen als u zeker wil weten dat u altijd in goede handen bent. Of u nu te maken heeft met ziekte, een handicap, ouderdomskwalen of herstel na een ingrijpende operatie: wij kunnen u passende zorg bieden. Hierbij staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Zuster Jansen is gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wij werken met kleine, vaste zorgteams, zodat u altijd dezelfde mensen bij u thuis ontvangt en echt een band met ze kunt opbouwen. Bovendien komt u bij Zuster Jansen nooit op een wachtlijst te staan! Wilt u meer weten? Lees dan alles over onze zorgdiensten op de website.

Overal in Nederland staan wij voor u klaar

Bij Zuster Jansen kennen we alle zorgverleners persoonlijk, waar zij ook actief zijn in Nederland. U kunt namelijk niet alleen bij ons terecht als u in Leersum woont, maar ook als u woonachtig bent in bijvoorbeeld Amerongen, Doorn of Langbroek. De ervaren verzorgers beschikken over de kennis en flexibiliteit die nodig is om u dagelijks te voorzien van zorg op maat. Wilt u onze particuliere hulp combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg, omdat u daar nu al gebruik van maakt? Dan is dat geen probleem. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg en ondersteuning die echt bij u past

Langer thuis blijven wonen is voor veel mensen erg belangrijk. Wij willen deze wens ook voor u graag realiseren, door particuliere thuiszorg in Leersum te bieden die écht bij u past. U ontvangt niet alleen alle verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar bijvoorbeeld ook hulp bij de dagelijkse handelingen, en begeleiding bij uitstapjes. Samen koken, boodschappen doen, een kopje koffie drinken of een bezoek brengen aan het theater: er is doorgaans veel mogelijk. Onze zorgcoördinator voorziet u graag van informatie en advies over zorg in uw persoonlijke situatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Koole
Rijksstraatweg 176
3956 CV, Leersum
0343-452140
Huisartsenpraktijk Honingraat
Honingraat 37
3956 HH, Leersum
0343-451388
Praktijk O. Kroese voor Tandheelkunde en Orthodontie
Nieuwe Steeg 12
3956 RD, Leersum
0343-451635
Fysiotherapie Verhoeven
Meester Bosweg 14
3956 XH, Leersum
0343-456795
Service Apotheek De Drie Leliën
Honingraat 23-25
3956 HG, Leersum
0343-453855

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Leersum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: