Particuliere thuiszorg Loon op Zand

Zoekt u professionele verzorging en verpleging, gewoon bij u thuis: dat kunt u verwachten als u Zuster Jansen inschakelt voor ondersteuning. Wij werken niet met wachtlijsten en zorgen dat het u aan niets ontbreekt, welke vorm van zorg u ook van ons ontvangt. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Op de website ziet u een volledig overzicht van de zorgdiensten die wij bieden, met extra informatie. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg, zodat u niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen voor de benodigde zorg? 

12-uurs zorg Loon op Zand

Ook wanneer u in Loon op Zand of omgeving woont, kunt u een beroep doen op Zuster Jansen voor de beste zorg bij u thuis. Onze zorgverleners kunnen al op korte termijn voor u klaar staan als dat in uw situatie nodig is, maar uiteraard zijn er ook vele andere invullingen mogelijk van onze particuliere thuiszorg in Loon op Zand. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 12-uurs zorg, nachtzorg of palliatieve zorg. U krijgt altijd te maken met een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Daardoor krijgt u de kans om echt een band op te bouwen met de mensen die voor u komen zorgen. Wilt u meer weten over de ondersteuning die we kunnen bieden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Loon op Zand
Kamperfoelielaan 1
5175 BL, Loon op Zand
0416-361529
Huisartspraktijk Kools-van Liempd
Kloosterstraat 33
5175 BG, Loon op Zand
0416-363330
Sens Gezondheidszorg, Fysiotherapie
Oranjeplein 21
5175 BE, Loon op Zand
0416-763000
Apotheek De Koning
Kerkstraat 17
5175 BA, Loon op Zand
0416-361190
De Voediëtist
Kloosterstraat 35
5175 BH, Loon op Zand
0172-444893

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Loon op Zand? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: