Particuliere thuiszorg Mill en Sint Hubert

U verdient niets minder dan het beste. Soms is de beste oplossing voor een lastige situatie dichterbij dan u denkt. Wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte, een handicap of een ingrijpende operatie, hoeft u niet per se naar een zorginstelling om de benodigde zorg te ontvangen. U kunt ook gewoon in uw vertrouwde omgeving blijven, met de hulp van Zuster Jansen. Wij bieden passende zorg, bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Er komt altijd een klein, vast zorgteam bij u thuis welke al op korte termijn kan starten. 

24-uurs zorg Mill en Sint Hubert

Kiest u voor de particuliere thuiszorg of 24-uurs zorg Mill en Hubert door Zuster Jansen, dan ontvangt u één op één verpleging zo lang als dat nodig is. Het kan bijvoorbeeld zijn dat we slechts enkele weken voor u moeten komen zorgen, maar ook voor een langere tijd kunt u ons inschakelen. Bovendien kan dit alles al op korte termijn worden gerealiseerd, omdat we niet werken met wachtlijsten. Heeft u behoefte aan onze zorg- en dienstverlening of extra ondersteuning? Lees dan op onze website meer over onze zorg- en dienstverlening. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg en palliatieve zorg. Deze zorgvormen worden altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapie Mill
Langenboomseweg 2b
5451 JK, Mill
0485-451107
Huisartsenpraktijk Veelers
Hoogstraat 8
5451 BH, Mill
0485-451631
Apotheek Sint Willibrord
Markt 1
5451 BS, Mill
0485-453127
Fysiotherapie Poos
Korenbloemstraat 12
5454 GG, Sint Hubert
0485-213066
Tandartspraktijk Vollenbrock Mill
Langenboomseweg 16a
5451 JK, Mill
0485-452612

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Mill en Sint Hubert? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: