Particuliere thuiszorg Moerdijk

Heeft u ook een groeiende behoefte aan zorg, omdat u te maken heeft gekregen met bijvoorbeeld ziekte of een handicap? Dan kunt u voor passende zorg een beroep doen op Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg in Moerdijk, die al snel kan worden ingezet omdat er geen sprake is van een wachtlijst. Onze kleine, vaste zorgteams zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan bij onze aanwezigheid altijd centraal.

Passende zorg

Hoe ingewikkeld uw zorgvraag ook mag zijn, Zuster Jansen biedt het antwoord in de vorm van passende zorg. Kiest u voor particuliere thuiszorg in Moerdijk, dan houdt u zelf de controle over de soort en hoeveelheid hulp die u ontvangt. Onze zorgverleners helpen u niet alleen door de juiste verpleging en verzorging te bieden, ook ondersteunen zij u bij de dagelijkse routine en het ondernemen van verschillende activiteiten. Welke vorm van ondersteuning we ook bieden, deze wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke situatie. Bovendien houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Wilt u graag weten wat we voor u zouden kunnen betekenen? Dan kunt u gerust contact opnemen met onze zorgcoördinator voor advies en informatie.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Het Huisartsenteam 't Park
Koningin Wilhelminastraat 15
4761 BV, Zevenbergen
0168-326143
Maatschap Fysiotherapiepraktijk Kammer
Kerkstraat 5a
4761 CA, Zevenbergen
0168-325377
Mondzorg Zevenbergen
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH, Zevenbergen
0168-331390
Podotherapie Centrum
Pastoor van Kessellaan 1a
4761 BH, Zevenbergen
0168-323036
BENU Apotheek Centrum
Noordhaven 108
4761 DC, Zevenbergen
0168-327923

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Moerdijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: