Particuliere thuiszorg Nigtevecht

Particuliere thuiszorg in Nigtevecht in de vorm van 24-uurs zorg nodig? Zuster Jansen is gespecialiseerd in het verlenen van 24-uurs zorg. Onze zorgverleners zijn deskundig, ervaren en werken met respect en aandacht voor u. Want dat is waar het om gaat: uw zorgwensen en levensbehoeften staan centraal. U kunt vandaag nog een afspraak inplannen met één van onze zorgcoördinators. Zij helpen u graag met het maken van een persoonlijk zorgplan, afgestemd op uw specifieke situatie.

Naast 24-uurs zorg biedt Zuster Jansen ook andere vormen van particuliere thuiszorg in Nigtevecht, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer. Bekijk het zorgaanbod op onze website voor meer informatie over al onze diensten. Uiteraard kunt u te allen tijde vrijblijvend contact opnemen voor advies. Wij helpen u graag.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


AdFysio
Jhr. Huydecoperstraat 1a
1393 NV, Nigtevecht
0294 252493
Kring Apotheek
Raadhuisplein 6
1391 CV, Abcoude
0294 280970
Academisch Medisch centrum
Meibergdreef 9
1105 AZ, Amsterdam
020 5669111

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nigtevecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: