Particuliere thuiszorg Oldebroek

Particuliere thuiszorg in Oldebroek schakelt u in wanneer uw dagelijks leven teveel lijdt onder de ziekte, kwalen of ongemakken die u heeft. U wil natuurlijk graag in uw vertrouwde omgeving blijven wonen en niet hoeven verhuizen naar een zorginstelling of verpleeghuis. De zorgverleners van Zuster Jansen bieden u die mogelijkheid door er voor u te zijn, ook 24 uur per dag als dat nodig is. Deze 24-uurs zorg, maar ook de andere zorgvormen die wij bieden, regelt u door contact op te nemen met onze zorgcoördinator.

24-uurs zorg

Geen situatie is hetzelfde, en dat beseft ook Zuster Jansen. Wij bieden particuliere thuiszorg en 24-uurs zorg in Oldebroek, waarbij we steeds naar de specifieke situaties kijken om te bepalen welke zorgvorm het beste ingezet kan worden. Uiteraard houdt u zelf altijd de uiteindelijke controle hierover, dat is het voordeel van particuliere thuiszorg. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, 12-uurs zorg en nachtzorg. We kunnen er dus dag en nacht voor u zijn als dat nodig is. U hoeft, om onze zorg te kunnen ontvangen, niet weken of maanden op een wachtlijst te staan. Wij kunnen op korte termijn en zelfs met spoed voor u komen zorgen.

Wij kunnen op zeer korte termijn al met het zorgplan voor u starten omdat wij niet met wachtlijsten werken. Vraag meer informatie aan via de website of bel direct.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk "Dahliastraat"
Dahliastraat 1a
8096 VR, Oldebroek
0525-633936
Huisartsenpraktijk Oost en Oost-Ozinga
Stationsweg 5
8096 AV, Oldebroek
0525-631237
Joke Nijland, Praktijk v. Voeding/Dieet
Stouwdamsweg 4
8096 BB, Oldebroek
06-22997214
Apotheek Oldebroek
Zuiderzeestraatweg 139
8096 BE, Oldebroek
0525-632627

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Oldebroek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.