Particuliere thuiszorg Renswoude

Bent u op zoek naar thuiszorg die bij u past en woont u in Renswoude? Dan heeft Zuster Jansen voor u een perfecte oplossing.  Ook in Renswoude (en omgeving) biedt Zuster Jansen privé verzorging en verpleging bij u thuis. Door thuiszorg op maat te bieden, kunnen wij iedere zorgvraag van een passend antwoord voorzien. U kunt bijvoorbeeld dag en nacht verzorgd worden, maar het is ook mogelijk om ons in te schakelen voor nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Wat we voor u kunnen betekenen, hangt dus volledig af van uw persoonlijke wensen en behoeften. Bij Zuster Jansen mag u ervan uitgaan dat u niet hoeft te wachten op particuliere thuiszorg in Renswoude. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten.

Zorgaanbod Zuster Jansen

Particuliere thuiszorg Renswoude door Zuster Jansen voldoet aan al uw zorgwensen en behoeften. Door middel van een uitgebreid intake gesprek kunnen onze zorgverleners de zorg precies afstemmen op uw persoonlijke situatie. Wij zetten ons dan ook 100 procent in om zorg op maat te verlenen, zoals u dit wenst. In ons zorgaanbod ziet u wat Zuster Jansen voor u kan betekenen. Passende zorg bij dementie nodig in de vorm van 5-uurs zorg? Heeft u daarnaast behoefte aan meer informatie of een persoonlijk gesprek? Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Clement
Van Arckelweg 4
3927 BP, Renswoude
0318-571228
Huisartsenpraktijk Renswoude
Dorpsstraat 6
3927 BB, Renswoude
0318-571450
Fysiotherapie Jansen
Beukenlaan 46
3927 AK, Renswoude
0318-576353
Logopediepraktijken Renswoude
Lijsterbeslaan 18
3927 AE, Renswoude
06-47015395
Diëtheek Renswoude
Dorpsstraat 61
3927 BB, Renswoude
088-4253600

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Renswoude? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.