Particuliere thuiszorg Reusel-De Mierden

Particuliere thuiszorg in Reusel-De Mierden door Zuster Jansen kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak en professionele zorg bij u thuis. Onze ondersteuning kan het mogelijk maken dat u niet hoeft te verblijven in een zorginstelling, en dat een eventuele mantelzorger (gedeeltelijk) ontlast wordt. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg. Wanneer u dit bij ons afneemt, staat er een klein, vast team van zorgverleners dag en nacht voor u klaar. U krijgt niet alleen de beste één op één verzorging en verpleging, ook houden we uw dagelijkse routine zo veel mogelijk in stand. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal.

Thuiszorg bij dementie

Kiest u voor particuliere thuiszorg, thuiszorg bij dementie of 24-uurs zorg in Reusel-De Mierden, dan heeft u het voordeel dat u nooit op een wachtlijst komt te staan. Zuster Jansen kan dus op zeer korte termijn al de zorg voor u inzetten, zelfs met spoed als dat nodig is.  Onze ervaren, betrokken zorgverleners hebben ervaring met zeer uiteenlopende situaties en weten als geen ander in te schatten wat u nodig heeft. Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u van ons ontvangt. Kortom, bij ons bent u altijd in goede handen.Wilt u meer weten? Bekijk het overzicht van onze zorg- en dienstverlening op de website.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Verhorevoort
Wilhelminalaan 81a
5541 CT, Reusel
0497-642354
Huisartsenpraktijk Schneider/ Tosserams
Schutsboom 8
5541 RW, Reusel
0497-644666
Service Apotheek Reusel
Schutsboom 4
5541 RW, Reusel
0497-620310
Fysiotherapiepraktijk B.M. ten Hove
Bernardusweg 7
5094 GK, Lage Mierde
013-5092158
Apotheek Bladel, Servicepunt de Mierden
Koningshoek 21
5094 CD, Lage Mierde
013-5093234

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Reusel-De Mierden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: