Particuliere thuiszorg Steenbergen

Particuliere thuiszorg Steenbergen is complete zorg waarbij het u aan niets ontbreekt. Bij Zuster Jansen werken professionele zorgverleners, die in iedere situatie als geen ander begrijpen wat u nodig heeft. Er kan sprake zijn van ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen. Ook kunt u een operatie achter de rug hebben waar u goed van moet herstellen. In deze situaties kan Zuster Jansen een passende oplossing bieden. Particuliere thuiszorg in Steenbergen kan bijvoorbeeld bestaan uit 24-uurs zorg, nachtzorg of passende thuiszorg bij dementie, maar ook andere invullingen zijn mogelijk. Waar u ons ook voor inschakelt, wij helpen altijd op een manier die goed past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. Omdat het particuliere thuiszorg betreft, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

Als u contact opneemt met onze zorgcoördinator, bespreekt u samen de huidige situatie en de zorg die ingezet kan worden. Omdat Zuster Jansen niet werkt met wachtlijsten, kunnen we u op zeer korte termijn al helpen.Heeft u meer vragen over onze zorg- en dienstverlening? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Havermans Paramedisch Centrum
Kromme Elleboog 19
4651 BG, Steenbergen
0167-567521
Tandartspraktijk P.J. Schoenmakers
Grote Kerkstraat 28
4651 BB, Steenbergen
0167-564942
Huisartsenpraktijk Mikolajczyk
Van Gaverenlaan 15
4651 CS, Steenbergen
0167-563539
Mediq Apotheek Steenbergen
Kerkplein 3
4651 AN, Steenbergen
0167-564010
Bravis ziekenhuis, Buitenpolikliniek Steenbergen
Lindenburghlaan 7
4651 TM, Steenbergen
0167-569582

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Steenbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: