Particuliere thuiszorg Veghel

Zuster Jansen is een thuiszorgbureau dat onder andere particuliere thuiszorg biedt in Veghel, Uden en Gemert-Bakel. Wij werken uitsluitend met professionele en toegewijde zorgverleners, die dag en nacht voor u klaar kunnen staan. Vindt u de zorg die u op dit moment ontvangt onpersoonlijk, of heeft u het gevoel dat u onvoldoende zorg ontvangt? Dan kunt u op zoek gaan naar alternatieve oplossingen. Eén daarvan is kiezen voor particuliere thuiszorg, waarbij u helemaal zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt.

Voordeel particuliere zorg

Ook in Veghel verdient u niets anders dan het beste wanneer het gaat om (particuliere) thuiszorg. Daarom biedt Zuster Jansen particuliere thuiszorg in Veghel waarbij het u aan niets ontbreekt. Wij kunnen er voor u zijn, dag en nacht als dat nodig is, met diverse zorgvormen. Om te bepalen bij welke zorg u het meest gebaat bent, kijken wij altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften. Wel heeft u zelf altijd de eindbeslissing over de soort en hoeveelheid zorg die u afneemt. Dat is het voordeel van particuliere zorg.

Gespecialiseerd in 24-uurs zorg

Zuster Jansen is gespecialiseerd in het verlenen van 24-uurs zorg in diverse situaties. Zo kunnen wij deze zorg verlenen als er sprake is van de ziekte van Alzheimer, of wanneer u thuis herstelt van een operatie. Particuliere thuiszorg in Veghel door Zuster Jansen is een uitstekende oplossing wanneer u te maken heeft gekregen met een chronische ziekte of handicap. Door onze zorg kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, en kan opname in een zorginstelling uitgesteld of voorkomen worden.

Niet alleen verlenen wij uitstekende 24-uurs zorg op maat, u kunt ook bij ons terecht wanneer u een andere zorgvraag heeft. Zo zijn wij er bijvoorbeeld voor u wanneer u op zoek bent naar 12-uurs zorg, nachtzorg of terminale thuiszorg. Welke vorm van ondersteuning u ook kiest, u ontvangt altijd verzorging en verpleging op hoog niveau.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Op korte termijn passende ondersteuning ontvangen

Bij Zuster Jansen vinden we het belangrijk dat u direct een beroep kunt doen op de zorg die u wenst te ontvangen. Wij doen er dan ook alles aan om u meteen de zorg te bieden die u nodig heeft. Heeft u met spoed particuliere thuiszorg in Veghel nodig, zelfs al binnen 24 uur? Neem dan gerust contact met ons op, bijvoorbeeld via ons telefoonnummer: 020- 6366837. De zorgcoördinator van Zuster Jansen denkt graag met u mee over een passende zorgoplossing.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk "De Bunders", Praktijk Streppel en Zwartjes
Busselbundersweg 1a
5467 LT, Veghel
0413-312100
Huisartsenpraktijk "Het Ven", praktijk Dunk en Thys
Moerven 300
5464 PG, Veghel
0413-367011
Mediq Apotheek van Rijn BV
Stadhuisplein 88
5461 KS, Veghel
0413-363329
Apotheek Veghel
Leo v.d. Weijdenstraat 21
5461 EH, Veghel
0413-243130
Voedingsadviesbureau Veghel
Haviksdonk 21
5467 CR, Veghel
0413-342928

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Veghel? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: