Particuliere thuiszorg Wassenaar

Wassenaar is een prachtige plaats in Zuid-Holland, met mooie natuurgebieden en natuurlijk het strand in de buurt. Wanneer u te maken krijgt met ouderdom, een handicap of ziekte, kunnen we ons voorstellen dat u zo lang mogelijk in deze omgeving wil blijven wonen. Om dat te kunnen realiseren, biedt Zuster Jansen verschillende zorgvormen die overal in Wassenaar en omgeving kunnen worden verleend. Heeft u dag en nacht zorg nodig, of juist alleen overdag of ‘s nachts? Dan kunt u altijd een beroep doen op onze ervaren zorgverleners. Met particuliere thuiszorg in Wassenaar kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs geheel voorkomen.

Minder mobiel

Particuliere thuiszorg in Wassenaar kan in verschillende lastige situaties een oplossing zijn. Het ouder worden kan vervelende kwalen met zich meebrengen, waardoor u misschien minder mobiel bent of niet meer alles kunt in huis. Ook een ongeluk of ziekte kan op uw pad zijn gekomen, waardoor u moeite heeft met de dagelijkse handelingen of met herstellen. Op dit soort momenten, wanneer er geen mantelzorger is of wanneer u niet naar een zorginstelling wil verhuizen vanwege uw klachten, kan particuliere thuiszorg door Zuster Jansen een oplossing zijn. Of u nu voor langere tijd of slechts een paar weken onze hulp nodig heeft, wij staan direct voor u klaar.

Voorkom overbelasting van uw mantelzorger

Is er op dit moment een familielid dat voor u zorgt, maar wilt u deze persoon graag wat meer ruimte geven? Zuster Jansen kan de zorgtaak volledig overnemen van eventuele mantelzorgers, zodat er geen risico meer is op overbelasting. Mocht u daar de voorkeur aan geven, dan is het ook mogelijk om onze hulp te combineren met mantelzorg. Voorbeeld: overdag komt uw familielid voor u zorgen, en in de nacht is er een professionele verzorger van Zuster Jansen bij u aanwezig. Wij stemmen onze zorgverlening graag af op uw persoonlijke wensen en behoeften. Dit houdt in dat u bepaalt welke zorg u ontvangt, in welke hoeveelheid dat gebeurt en hoe lang deze hulp nodig is. U kunt bij ons terecht als u een CIZ-indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder deze indicatie is Zuster Jansen in te schakelen voor particuliere thuiszorg Wassenaar.

24-uurs zorg Wassenaar

Zie 24-uurs zorg in Wassenaar als een vangnet, dat voor u beschikbaar komt wanneer u besluit de sprong te wagen en te kiezen voor intensieve thuiszorg. Het is voor veel mensen niet gemakkelijk om toe te geven dat ze hulp nodig hebben, maar Zuster Jansen maakt die drempel graag zo laag mogelijk. Wij willen ervoor zorgen dan mantelzorgers niet langer overbelast raken, en dat mensen niet naar een zorginstelling verhuizen terwijl ze liever thuis hadden willen blijven.

Kiezen voor zorg op maat is dus kiezen voor uzelf. 24-uurs zorg is een vorm van ondersteuning waarbij u niet alleen kunt rekenen op verzorging en verpleging, maar ook op emotionele en praktische ondersteuning bij alles wat u onderneemt en waar u mee te maken krijgt. Wilt u meer weten over onze 24uurs zorg? Neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u daar graag persoonlijk meer over vertellen. 

Wanneer u liever thuis zorg ontvangt

Verblijf in een zorginstelling is niet voor iedereen de juiste of meest gewenste optie. Er zijn veel mensen die liever thuis willen blijven wonen. Bijvoorbeeld omdat hun partner hier nog woont, of simpelweg omdat ze gehecht zijn aan de eigen omgeving. Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen begrijpt deze wens heel goed en biedt daarom ook 24-uurs thuiszorg die kan helpen deze wens te realiseren. Thuis sterven is zwaar, maar het is ook iets heel moois. Veel ongeneeslijk zieke mensen en hun naasten vinden troost in de vertrouwdheid en veiligheid van de omgeving.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zuster Jansen biedt zorg waarbij u altijd te maken krijgt met een klein, vast team dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Wij brengen rust en continuïteit in een hectische periode en zorgen ervoor dat u in goede handen bent.

Professionele zorg die niet gebonden is aan woonplaats

Natuurlijk hoeft u niet per se in Wassenaar te wonen om onze zorg van hoge kwaliteit te kunnen ontvangen. Ook in omliggende plaatsen, zoals Den Haag, Voorschoten en Voorburg, hoeft u slechts één telefoontje te plegen om passende hulp in te schakelen. Zuster Jansen werkt niet wachtlijsten, omdat we het belangrijk vinden dat iedereen zo snel mogelijk geholpen kan worden. Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in Wassenaar en omgeving? Bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Bronovo Ziekenhuis
Bronovolaan 5
2597 AX, Den Haag
070 312 4141
Service Apotheek Wassenaar-Zuid
Rijksstraatweg 703
2245 CC, Wassenaar
070 5179144
Mediq Apotheek Wassenaar
Hofcampweg 254
2241 KL, Wassenaar
070 5121010
Huisartsenpraktijk Kettenis
Van Hallstraat 2
2241 KT, Wassenaar
070 5112460
Fysiotherapie Starrenburglaan
Starrenburglaan 195
2241 ND, Wassenaar
070 5114269

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Wassenaar? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: