Particuliere thuiszorg Werkendam

Ouderdom, een handicap, een operatie of een (chronische) ziekte kunnen voor moeilijke omstandigheden zorgen. Omstandigheden waarin u misschien zelfs dag en nacht hulp nodig heeft, of dit nu tijdelijk of permanent is. U wil dan niet steeds hoeven steunen op familieleden, maar toch is alleen zijn ook geen optie. In dit soort gevallen is er de particuliere thuiszorg Werkendam door Zuster Jansen.

Thuiszorg bij ziekte van Alzheimer

U hoeft niet lang te wachten om uw zorgwens te kunnen realiseren. Bij Zuster Jansen krijgt u namelijk niet te maken met wachtlijsten als u ons inschakelt voor particuliere thuiszorg Werkendam. We kunnen dus vaak al op zeer korte termijn en zelfs met spoed voor u komen zorgen. Zuster Jansen biedt onder andere thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer, 24-uurs zorg en nachtzorg. Deze ondersteuning is volledig afgestemd op wat u nodig heeft. Als het gaat om onze particuliere thuiszorg staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal. Voor een volledig overzicht van onze dienstverlening kunt u kijken op de website.

Onze ervaren zorgteams kunnen al op korte termijn voor u komen zorgen en doen dit zolang als dat voor u nodig is. Wij zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en zorg in de laatste levensfase. Ook andere constructies zijn zeker mogelijk, waarbij u bijvoorbeeld alleen in de nacht ondersteund wordt. Op onze website leest u meer over de verschillende invullingen van onze particuliere thuiszorg. Wilt u weten wat we in uw situatie kunnen betekenen?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandheelkundig Centrum Werkendam
Raadhuislaan 2-061
4251 VS, Werkendam
0183-504069
Instituut voor Fysiotherapie Werkendam
Sigmondstraat 25
4251 ZA, Werkendam
0183-504454
Beatrixziekenhuis
Banneweg 57
4204 AA, Gorinchem
0183-644444
Stads-apotheek Poels
Langendijk 24
4201 CH, Gorinchem
0183-660770
Huisartspraktijk Neeteson
Vloedanker 12a
4251 DS, Werkendam
0183-501575

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Werkendam? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: