Particuliere thuiszorg Woensdrecht

Woont u in een plaats in Noord-Brabant, zoals in Woensdrecht, Hoogerheide of Ossendrecht? Heeft u (extra) zorg nodig maar wilt u graag blijven wonen waar u nu woont? Dan kunt u gebruikmaken van onze particuliere thuiszorg in Woensdrecht en omgeving. Hierbij komen onze zorgverleners thuis voor u zorgen, zodat u in uw vertrouwde omgeving kunt verblijven. Zuster Jansen is gespecialiseerd in 24-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Daarnaast kunt u ons inschakelen als u behoefte heeft aan laagcomplexe nachtzorg, 12-uurs zorg of zorg in de terminale fase. Welke zorgvraag u ook heeft, wij vinden altijd een passende oplossing.

Vind ondersteuning op maat bij Zuster Jansen

In diverse situaties kan onze particuliere thuiszorg in Woensdrecht uitkomst bieden. Zo kunnen we er tijdelijk voor u zijn, bijvoorbeeld na een operatie. Ook kan onze zorg een permanente oplossing zijn, zoals onze 24-uurs zorg, als u te maken heeft gekregen met een chronische ziekte of handicap. Waar u ons ook voor nodig heeft, wij helpen u altijd bij het vinden van zorg die bij u past. Wanneer u contact met ons opneemt en uw wensen kenbaar maakt, gaan wij eerst persoonlijk met u in gesprek. We beoordelen samen uw situatie en we bekijken welke oplossingen het beste passen bij uw omstandigheden. Daarnaast gaan we uitvoerig in op uw persoonlijke zorgwensen en behoeften. Deze staan namelijk centraal in onze zorgverlening.

Passend antwoord op iedere zorgvraag

Particuliere thuiszorgorganisatie Zuster Jansen biedt een passend antwoord op iedere zorgvraag. Dit kan betekenen dat wij dag en nacht voor u komen zorgen, voor onbepaalde tijd. Ook als u door omstandigheden enkele weken alleen nachtzorg nodig heeft is het mogelijk ons in te schakelen. Welke zorg we ook bieden, deze wordt volledig afgestemd op wat uw wensen en behoeften zijn. Dat is het voordeel van particuliere thuiszorg: u houdt zelf de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Flexibele, toegewijde zorgverleners

Zuster Jansen staat bekend om het verlenen van persoonlijke zorg met respect en aandacht. Onze zorgverleners zijn zeer flexibel, omdat ze ervaring hebben met uiteenlopende zorgvragen. Wilt u meer weten over onze werkwijze, of over 24-uurs zorg in Woensdrecht? Bel dan gerust naar 020-6366837 voor meer informatie. Ook kunt u dan een persoonlijk gesprek aanvragen met onze zorgcoördinator, die u kan adviseren over passende ondersteuning.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huidtherapie Zuidwest
Duinhoefplein 6
4631 MC, Hoogerheide
06-13562861
Tandartsenpraktijk Teamgeest
Laan Olieslagers 1
4631 JE, Hoogerheide
0164-612390
Huisartsenpraktijk Groenewegen en Van Kuik
Duinhoefplein 3
4631 MC, Hoogerheide
0164-612960
Diëtistenpraktijk Els Modderman
Antwerpsestraatweg 2
4631 NL, Hoogerheide
06-37165814
CentrumFIT fysio Fysiotherapiepraktijk
Ouwe Raedthuysplein 16
4631 VX, Hoogerheide
0164-745071

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Woensdrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: