Particuliere thuiszorg Zevenbergen

Zuster Jansen verleent zorg op maat aan iedereen die daar behoefte aan heeft. Onze zorgverleners kunnen er dag en nacht voor u zijn, maar u kunt ook kiezen voor nachtzorg, 12-uurs zorg of een andere vorm van ondersteuning. Onze particuliere thuiszorg in Zevenbergen kan worden ingezet om reguliere thuiszorg of mantelzorg te vervangen, maar u kunt ons ook inschakelen voor een aanvulling op zorg die u momenteel al bij u thuis ontvangt. In welke situatie u zich ook bevindt, Zuster Jansen zoekt altijd naar een passende zorgoplossing.

Een oplossing in iedere situatie

Zuster Jansen verleent uitstekende verzorging en verpleging en is werkzaam in heel Nederland. Woont u in Zevenbergen, Klundert of Noordhoek, en bent u op zoek naar zorg die bij u past? Dan kunt u direct een beroep doen op onze hulp. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Particuliere zorg is zorg die u zelf kiest, regelt en bekostigt. U bepaalt dus zelf hoe vaak en hoe lang u ons nodig heeft. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen, ondanks ziekte of een handicap? Dan helpen wij u graag bij het realiseren van deze wens.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Laat u persoonlijk informeren

Bij Zuster Jansen begrijpen we dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen omgeving wil verblijven. Soms is dit lastig, maar met de juiste zorg en ondersteuning is er vaak veel mogelijk. Wanneer u belt naar 020-6366837, kunt u uw persoonlijke situatie voorleggen aan onze zorgcoördinator. We plannen dan bij u thuis een intakegesprek, om samen te kunnen bepalen welke zorg het beste bij u past. Vervolgens stellen wij een klein, vast zorgteam samen dat bestaat uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. U hoeft niet steeds te wennen aan vreemde gezichten, en u bouwt al snel een band op met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Maatschap Fysiotherapiepraktijk Kammer
Kerkstraat 5a
4761 CA, Zevenbergen
0168-325377
Het Huisartsenteam 't Park
Koningin Wilhelminastraat 15
4761 BV, Zevenbergen
0168-326143
Mondzorg Zevenbergen
Pastoor van Kessellaan 3
4761 BH, Zevenbergen
0168-331390
Huisartsenpraktijk Slort en Tan
Neerhofstraat 5
4761 BM, Zevenbergen
0168-324162
H.A. Beersma, tandarts
Zeestraat 4
4761 HL, Zevenbergen
0168-324542

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zevenbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: