Particuliere thuiszorg Zundert

Voor de beste particuliere thuiszorg in Zundert, bent u bij Zuster Jansen aan het juiste adres. U kunt bij ons kiezen uit een ruime zorg- en dienstverlening, zodat u altijd ondersteuning ontvangt die bij u past. Denk hierbij bijvoorbeeld aan intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg en 12-uurs zorg. Daarnaast bieden wij ook zorg bij specifieke omstandigheden, zoals bij de ziekte van Alzheimer of in de laatste levensfase. In welke situatie u zich ook bevindt, particuliere thuiszorg kan vaak een uitkomst zijn. Zo hoeven familieleden niet belast te worden met een (zware) zorgtaak en hoeft u niet te verhuizen naar een zorginstelling. Als het nodig is, staan we dag en nacht voor u klaar.

Luxe privé verzorging en verpleging

Particuliere thuiszorg in Zundert is luxe privé verzorging en verpleging bij u thuis, waarbij ook uw naasten kunnen rekenen op ondersteuning. Onze zorgverleners begeleiden u bij dagelijkse activiteiten en onderhouden het contact met uw huisarts en apotheker. Onze zorg wordt gekenmerkt door warmte, respect en begrip voor uw persoonlijke situatie. Om ervoor te zorgen dat u altijd een veilig, vertrouwd gevoel heeft bij onze zorgverlening, werken we met kleine teams van maximaal vijf verzorgers. U leert deze mensen al snel goed kennen, en ook voor uw familie is het prettig dat het steeds dezelfde mensen zijn die voor u komen zorgen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Nederland de juiste zorg ontvangen

Kiest u voor onze particuliere thuiszorg in Zundert, of wilt u zorg ontvangen in Achtmaal of Rijsbergen? Onze zorgverleners zijn werkzaam in heel Nederland, en komen graag bij u thuis om voor u te zorgen. Bel gerust naar 020-6366837 en leg uw persoonlijke situatie aan ons voor. Wij helpen u graag bij het in kaart brengen van de mogelijkheden, zodat u zorg op maat kunt ontvangen op het moment dat u het nodig heeft. Wilt u liever eerst meer informatie? Vraag deze dan vrijblijvend aan via onze website.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapie Better Bodies Zundert
Hofdreef 38
4881 DR, Zundert
076-5975499
Het Huisartsenteam, Praktijk Blommerde en Poppelaars
De Welborg 6
4881 CZ, Zundert
076-5973190
Tandartspraktijk P.A.M. Verhulst
Berkenring 59
4881 HB, Zundert
076-5976254
Apotheek Zundert
De Welborg 5
4881 CZ, Zundert
076-5976160
Diëtistenpraktijk J.A.M. Peeters-van Aert
De Welborg 1
4881 CZ, Zundert
076-5974897

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Zundert? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: