Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

24-uurs verpleging

Verblijf in een verpleeg- of verzorgingshuis is niet altijd een gewenste optie, zelfs niet als u thuis niet langer zelfstandig meer kunt functioneren. Wilt u thuis (bij uw partner) blijven wonen, en daar de tijdelijke of permanente zorg ontvangen die u nodig heeft? Kies dan voor particuliere thuiszorg van de beste kwaliteit. Zuster Jansen levert onder andere 24-uurs zorg en 24-uurs verpleging, zodat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Verzorging en/of verpleging aan huis

Er zijn verschillende omstandigheden die ertoe kunnen leiden dat u verzorging of verpleging nodig heeft. Misschien heeft u te maken gekregen met een ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg staan. Door te kiezen voor 24-uurs zorg of 24-uurs verpleging, kan opname in een instelling worden uitgesteld of voorkomen. U krijgt hierbij precies de hulp die u thuis nodig heeft, en u kunt altijd rekenen op persoonlijke aandacht, begrip en respect voor uw situatie en privacy. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten is het belangrijk om te weten dat u altijd in goede handen bent.

24-uurs verpleging bij Alzheimer

Steeds vaker wordt Zuster Jansen ingeschakeld voor 24-uurs verpleging bij de ziekte van Alzheimer. Voor mensen die lijden aan deze vorm van dementie, is het namelijk heel belangrijk dat zij zo lang mogelijk in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen verblijven. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, of geldt dit voor iemand die u lief is? Wees dan verzekerd van passende hulp, door contact op te nemen met Zuster Jansen. Persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal bij de invulling van onze zorg. Waar dat mogelijk en gewenst is, besteden we bovendien veel aandacht aan het ondernemen van uiteenlopende activiteiten.

Kleine zorgteams voor persoonlijke zorg

Zorgteams van Zuster Jansen bestaan uit maximaal vijf deskundige zorgverleners die affiniteit hebben met uw situatie. Dit betekent dat u steeds dezelfde mensen bij u thuis ontvangt, waardoor u al snel een band met ze opbouwt. Uw zorgteam biedt 24 uur per dag, 7 dagen per week, alle verzorging en verpleging thuis die u nodig heeft. Uw eventuele indicatie of zorgvraag bepaalt of dit verzorgenden zijn, of gediplomeerde ziekenverzorgenden en verpleegkundigen.

Ontlast uw mantelzorger

Is er op dit moment iemand binnen uw familie of kennissenkring die voor u zorgt, maar wilt u deze persoon graag wat ruimte geven? Dan kan de 24-uurs verpleging van Zuster Jansen een uitstekende oplossing zijn. Wij nemen de gehele zorgtaak dan over, zodat uw mantelzorger weer grip krijgt op zijn/haar eigen leven. U hoeft zich dan alleen nog maar te concentreren op elkaars gezelschap, waarbij zorgtaken geen rol meer spelen. Dat kunt u geheel aan ons overlaten. Wilt u de zorg van Zuster Jansen combineren met mantelzorg? Kies dan bijvoorbeeld voor 12-uurs zorg of nachtzorg.

Praktische informatie

Voor 24-uurs verpleging en verzorging heeft u niet per se indicatie nodig van het CIZ.  Particuliere thuiszorg kan te allen tijde met eigen middelen worden gefinancierd. Als u wél een indicatie heeft, kunt u met een persoonsgebonden budget vanuit de Wlz  de particuliere thuiszorg door Zuster Jansen inschakelen. Met het budget kunt u een gedeelte van de zorgkosten bekostigen. Zorgverleners van Zuster Jansen zijn in heel Nederland werkzaam en kunnen, waar u ook woont, op zeer korte termijn al voor u klaarstaan.

De zorgcoördinator van Zuster Jansen adviseert u graag over 24-uurs verpleging en verzorging. Neem contact met ons op als u vragen heeft, of als u ons direct wil inschakelen.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha