Particuliere thuiszorg Malden

Door ouderdom, een (chronische) ziekte of een handicap kan het lastig worden om thuis te blijven wonen. Particuliere thuiszorg in Malden en omgeving is dan een oplossing die u kunt overwegen.

Wij bieden verschillende vormen van deze thuiszorg, om ervoor te zorgen dat er voor iedereen passende ondersteuning beschikbaar is. Zo zijn wij gespecialiseerd in 24-uurszorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg.

U kunt ons inschakelen als u tijdelijk verzorgd moet worden, maar het is ook mogelijk dat we er permanent voor u zijn. Kortom: bij Zuster Jansen regelt u zorg zoals u dat wenst.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Altijd volledige ondersteuning, ook voor uw naasten

Zuster Jansen is er niet alleen voor u, maar ook voor uw familie. Wanneer onze zorgverleners bij u aanwezig zijn, vangen ze ook uw naasten op en bieden ze emotionele en praktische ondersteuning.

Omdat we werken met kleine, vaste teams, zijn het steeds dezelfde mensen die bij u thuis komen om voor u te zorgen. Het gaat om maximaal 5 zorgverleners, waar u al snel een band mee opbouwt.

Ook uw familieleden zien deze vertrouwde gezichten vaker bij u thuis, waardoor het voor hen makkelijker wordt om vragen te stellen en de situatie te bespreken.

Zo is particuliere thuiszorg in Malden warme, persoonlijke zorg waar u direct op kunt rekenen. U krijgt namelijk niet te maken met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen snel kunnen schakelen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Malden krijgen?

U krijgt in Malden de thuiszorg die u wilt, op de manier waarop u die wilt. Of, misschien beter gezegd: op de manier waarop u die nodig heeft. Daar komen we samen achter, in een vrijblijvend gesprek waarin we uw situatie verkennen. Op basis daarvan geven we een advies op maat.

Samen beslissen we:

  • Hoeveel hulp u krijgt (5-, 12- of 24-uurszorg, of nachtzorg)
  • Welke hulp u krijgt (verzorging, verpleging, hulp in het huishouden, gezelschap, etc.)

Waarom wilt u ons inschakelen? De reden maakt ons niet uit; u heeft geen indicatie nodig. Maar het bepaalt natuurlijk wel grotendeels welke hulp voor u passend is.

Wij worden vaak in onderstaande situaties erbij geroepen:

Bij Alzheimer en andere vormen van dementie

Ook in Malden wordt onze hulp vaak ingeroepen bij dementie, vooral Alzheimer. Waarom? Omdat die ziekte ernstig ingrijpt op het dagelijks leven.

Degene die dementie heeft, gaat langzaam maar zeker achteruit. De grootste wens in deze periode is om thuis te blijven wonen: de eigen vertrouwde omgeving, in plaats van een compleet nieuwe en onbekende.

Daar is ook veel voor te zeggen: juist in een periode dat je hersenen je in de steek laten, biedt een vertrouwde omgeving rust en stabiliteit.

Ook voor de mensen om de dementerende heen is de ziekte ingrijpend: vroeg of laat wordt de taak als mantelzorger te zwaar. Dan is een professional nodig: om de juiste hulp te bieden, en de mantelzorger te ontzien.

Dus heeft u te maken met dementie en is er de wens om thuis te blijven wonen? Dan is onze particuliere thuiszorg in Malden hét antwoord.

Meer over onze thuiszorg bij dementie >

Meer over onze thuiszorg bij Alzheimer >

Om de periode tot verpleeghuisopname te overbruggen

Als verhuizen naar een verpleeghuis onvermijdelijk is geworden, kunt u op een wachtlijst terechtkomen. Wij vinden dat u in die situatie tóch de hulp moet krijgen die u op dat moment nodig heeft.

Daarom bieden wij overbruggingszorg: ondersteuning die u krijgt, totdat u kunt verhuizen. Zodat u in de tussentijd comfortabel bent. En zich nergens zorgen over hoeft te maken.

Meer over onze overbruggingszorg >

In de laatste levensfase

Soms is hulp niet gericht op genezing of puur bedoeld als ondersteuning. Soms gaat het erom dat u zo comfortabel mogelijk bent, zodat u kunt toeleven naar uw overlijden.

In die situatie bieden we verzachting en verlichting. Dan creëren we zo veel mogelijk rust in uw omgeving. Zo kunt u zich in alle rust kunt voorbereiden. En afscheid kunt nemen van uw dierbaren.

Meer over onze particuliere palliatieve thuiszorg >

Meer over onze terminale thuiszorg >

Wat kost particuliere thuiszorg in Malden?

De kosten voor onze zorg hangen af van uw wensen. Daarom maken we een plan op maat, en geven u op basis daarvan een prijs. Vervolgens kunt u in alle rust beslissen of u onze particuliere thuiszorg wilt inkopen.

Voor Malden hanteren we dezelfde tarieven als aan het vasteland.

Ook zijn onze kosten niet hoger dan die van de reguliere thuiszorg. Het grote verschil is natuurlijk dat particuliere zorg niet vergoed wordt.

Particuliere Thuiszorg in Malden inkopen met een pgb

Er is een manier om (een deel van) de kosten voor onze zorg te dekken. Namelijk: met een pgb. Er zijn 3 soorten, bedoeld voor 3 vormen van thuiszorg:

  • Een pgb vanuit de Wmo: deze krijgt u van de gemeente, bijvoorbeeld als u hulp in het huishouden of begeleiding nodig heeft.
  • Een pgb vanuit de Wlz: deze krijgt u via het Centrum Indicatiestelling Zorg, wanneer u intensieve, langdurige zorg nodig heeft.
  • Een pgb vanuit de Zvw: deze krijgt u via uw zorgverzekeraar, wanneer u hulp nodig heeft bij persoonlijke verzorging of behoefte heeft aan wijkverpleging.

Met alle soorten pgb’s kunt u onze zorg inkopen. Alleen de soort zorg die u dan kunt inkopen, verschilt. Uiteraard heeft u de plicht om de zorg die u inkoopt, te verantwoorden. Daarbij ondersteunen we u.

Waar u ook woont in Gelderland

Woont u in Malden, Nijmegen, Heumen of een andere plaats in Gelderland? Dan kunt u altijd rekenen op onze professionele ondersteuning.

Onze verzorgers, die in heel Nederland actief zijn, hebben veel ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Ze zijn hierdoor flexibel, en weten goed in te schatten wat u nodig heeft.

Wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening, of over het regelen van particuliere thuiszorg Malden? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator, bijvoorbeeld via 020-6366837.

Particuliere thuiszorg in Malden op maat

Waar start particuliere thuiszorg? Bij een vrijblijvend gesprek met onze zorgcoördinator. Dat kost u alleen tijd. Daarna heeft u een zorgplan op maat in handen, inclusief berekening van de kosten. Zo kunt u een goede beslissing maken over onze ondersteuning.

We horen graag van u.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Gezondheidscentrum De Kroonsteen
Schoolstraat 8
6581 BG, Malden
024 3580284
Service Apotheek Malden & De Vuursteen
Schoolstraat 8
6581 BG, Malden
024 3582418
Fysiotherapie Malden Molenhoek
Broekkant 16
6581 AE, Malden
024 3580779
Medical Training Malden
Promenade 17
6581 BW, Malden
024 3584715

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Malden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.