Particuliere thuiszorg Nijmegen

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg bij u in de buurt, die wordt verleend met aandacht en respect? Dan kunt u uitstekende terecht bij Zuster Jansen. Wij verzorgen particuliere thuiszorg in Nijmegen, precies zoals u dat wenst. Wij bieden diverse soorten zorg, zoals nachtzorg of 24-uurszorg.

Onze zorgcoördinator brengt na een persoonlijk gesprek al uw zorgwensen en behoeften nauwkeurig in kaart. Zo kan onze zorg precies worden ingevuld als voor u wenselijk is. Particuliere thuiszorg is zorg op maat. Op onze website kunt u meer lezen over onze zorg- en dienstverlening, en u kunt natuurlijk onze ondersteuning aanvragen.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorgteams van Zuster Jansen

Nijmegen is het thuis van de beroemde wandelvierdaagse, maar is ook de oudste stad van het huidige Nederland. Woont u in deze prachtige stad? Dan zult u nooit ver hoeven zoeken naar kwalitatieve, particuliere thuiszorg. De zorgteams van Zuster Jansen zijn namelijk actief in heel Nederland en staan ook voor u klaar in Nijmegen, Beuningen, Wijchen en omgeving.

We zijn onder andere gespecialiseerd in intensieve 24-uurszorg. U ontvangt dag en nacht volledige ondersteuning, van niet meer dan 5 ervaren zorgverleners. Zo bouwt u al snel een band op met uw verzorgers, en treft uw familie altijd vertrouwde gezichten bij u thuis.

Heeft u geen 24-uurszorg nodig, maar bijvoorbeeld nachtzorg, 12-uurszorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer? Ook dan kunt u ons direct inschakelen.

Regel direct de zorg die u nodig heeft

Onze zorg op maat is direct beschikbaar: wij werken namelijk niet met wachtlijsten. Want wij vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de hulp die nodig is.

Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen: moet er binnen enkele uren een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn, omdat u te maken heeft gekregen met onverwachte omstandigheden? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft.

Dreigt uw mantelzorger overbelast te raken? Schakel ook dan ons in. Of wanneer u momenteel onvoldoende reguliere thuiszorg ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

24-uurszorg Nijmegen

Heeft u behoefte aan (extra) verzorging of verpleging, maar wilt u wel graag thuis blijven wonen? Zuster Jansen heeft dan voor u de oplossing. Wij verlenen namelijk professionele 24-uurszorg aan huis, gewoon bij u in Nijmegen.

24-uurszorg houdt in dat u kunt rekenen op hoogwaardige verzorging en verpleging. Maar ook op emotionele begeleiding en praktische ondersteuning.

Door onze nauwe samenwerking met mantelzorgers en familie bieden we hen ook ondersteuning en nemen we de zorgtaken zo veel mogelijk over.

Een professioneel zorgteam, dat bestaat uit maximaal 5 zorgverleners, staat voor u klaar en kan er direct voor u zijn als dat nodig is. U komt namelijk nooit op een wachtlijst, zodat u zelfs met spoed onze zorg bij u thuis kunt ontvangen. Meer weten? Bel gerust eens naar 020-6366837.

Kosten voor particuliere thuiszorg in Nijmegen

Wat kost particuliere thuiszorg? Het is een vraag die veel mensen stellen wanneer zij tot de conclusie komen dat ze thuis extra ondersteuning willen inkopen. Helaas is er geen tarief dat we van tevoren kunnen doorgeven, omdat iedere persoon en iedere situatie anders is.

Ook bij ons hangen de kosten af van de specifieke omstandigheden. Wel vertellen wij u graag wat meer over de kosten en de betekenis van particuliere zorg, zodat u weet met welke factoren u rekening moet houden. Ook leggen we u uit wat een pgb is en hoe u deze kunt aanvragen, zodat u de kosten iets kunt drukken.

Heeft u vragen over de informatie die we u geven? Neem dan gerust contact op. Dit kan altijd vrijblijvend.

Kosten verminderen met een pgb

Kiezen voor particuliere (thuis)zorg doen mensen niet voor niets. U betaalt er misschien meer voor, maar het levert u uiteindelijk ook meer op.

Bij zorg die geregeld wordt vanuit de gemeente, ligt de controle ook geheel bij de betreffende instantie. Er wordt voor u bepaald waar u recht op heeft, en hoe lang u van deze ondersteuning gebruik mag maken. Ook de zorgaanbieder wordt voor u gekozen. Bij particuliere zorg bent ú degene die beslist wáár u hulp inschakelt, welke hulp dit is en hoe lang u hier gebruik van wil maken.

Een tegemoetkoming van de kosten voor particuliere thuiszorg is een pgb. Dit is een persoonsgebonden budget, dat alleen verstrekt kan worden aan mensen die een indicatie hebben vanuit de Wet langdurige zorg.

Zelf regie houden over de zorg die u krijgt

Consumenten, patiënten en cliënten zijn steeds meer gewend dat zij zelf de touwtjes in handen hebben. Op het internet wordt niet alleen steeds meer online gewinkeld, ook wordt steeds meer gezocht naar informatie over zorginstellingen en zorgaanbieders. Er worden recensies gelezen, ervaringen gedeeld en tarieven vergeleken.

En waarom ook niet? U moet tenslotte ook rekening houden met de financiën. Natuurlijk kunt u van tevoren bij verschillende zorgaanbieders vragen welke tarieven zij (ongeveer) hanteren. Ons advies is echter wel: ga op uw gevoel af. Laat de kosten niet leidend zijn, maar laat uw intuïtie u vertellen met welke zorgaanbieder u het liefst in zee gaat.

Blijf kritisch over de zorg die u inschakelt en ontvangt, en geef te allen tijde aan welke aspecten van de zorg u belangrijk vindt. Alleen op die manier kunt u hulp ontvangen waar u echt iets aan hebt.

Zelf aangeven welke hulp u wilt ontvangen: dat is particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Nijmegen is zorg die u volledig zelf regelt. U heeft rechtstreeks contact met de aanbieder (in dit geval Zuster Jansen), en u geeft vervolgens zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen.

Om ons in te kunnen schakelen heeft u niet per se een CIZ-indicatie nodig. Hoewel u mét indicatie mogelijk wel in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget. Met dit pgb kunt u een gedeelte van de beoogde zorg inkopen.

Heeft u te maken gekregen met ziekte of een handicap, en zoekt u daarom particuliere thuiszorg in Nijmegen? Neem dan gerust contact op.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


UMC St Radboud
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA, Nijmegen
024 3611111
Thuiszorgwinkel Medipoint | ZZG zorggroep
Marialaan 120
6541 RP, Nijmegen
024 3665777
Service Apotheek Nijmegen-Oost
Berg en Dalseweg 61-63
6522 BB, Nijmegen
024 360 64 37
Mediq Apotheek Bijleveld
Burchtstraat 5
6511 RA, Nijmegen
024 3220002
Huisartsenpraktijk Fransen
Fransestraat 81
6524 HX, Nijmegen
024 3220770

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nijmegen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.