Particuliere thuiszorg Nijmegen

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg bij u in de buurt, die wordt verleend met aandacht en respect? Dan kunt u uitstekende terecht bij Zuster Jansen. Wij verzorgen particuliere thuiszorg in Nijmegen, precies zoals u dat wenst. Wij bieden diverse soorten zorg, zoals nachtzorg of 24-uurs zorg. Onze zorgcoördinator brengt na een persoonlijk gesprek al uw zorgwensen en behoeften nauwkeurig in kaart. Zo kan onze zorg precies worden ingevuld als voor u wenselijk is. Particuliere thuiszorg Nijmegen door Zuster Jansen is zorg op maat. Op onze website kunt u meer lezen over onze zorg- en dienstverlening, en u kunt natuurlijk onze ondersteuning aanvragen.

Zorgteams van Zuster Jansen

Nijmegen is het thuis van de beroemde wandelvierdaagse, maar is ook de oudste stad van het huidige Nederland. Woont u in deze prachtige stad? Dan zult u nooit ver hoeven zoeken naar kwalitatieve, particuliere thuiszorg. De zorgteams van Zuster Jansen zijn namelijk actief in heel Nederland en staan ook voor u klaar met particuliere thuiszorg in Nijmegen, Beuningen, Wijchen en omgeving. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in intensieve 24-uurs zorg. U ontvangt dag en nacht volledige ondersteuning, van niet meer dan vijf ervaren zorgverleners. Op deze manier bouwt u al snel een band op met uw verzorgers, en treft uw familie altijd vertrouwde gezichten bij u thuis. Heeft u geen 24-uurs zorg nodig, maar bijvoorbeeld nachtzorg, 12-uurs zorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer? Ook dan kunt u ons direct inschakelen.

Regel direct de zorg die u nodig heeft

Onze zorg op maat is direct beschikbaar: wij werken namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de hulp die nodig is. Zelfs in spoedgevallen kunnen we snel schakelen. Moet er binnen enkele uren een professionele zorgverlener bij u aanwezig zijn, omdat u te maken heeft gekregen met onverwachte omstandigheden? Laat ons dan gerust weten wat u nodig heeft. Zuster Jansen is tevens in te schakelen wanneer uw mantelzorger overbelast dreigt te raken, of wanneer u momenteel onvoldoende reguliere thuiszorg ontvangt.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

24-uurs zorg Nijmegen

Heeft u behoefte aan (extra) verzorging of verpleging, maar wilt u wel graag thuis blijven wonen? Zuster Jansen heeft dan voor u de oplossing. Wij verlenen namelijk professionele 24-uurs zorg aan huis, gewoon bij u in Nijmegen. 24-uurs zorg in Nijmegen houdt in dat u kunt rekenen op hoogwaardige verzorging en verpleging, maar ook op emotionele begeleiding en praktische ondersteuning. Door onze nauwe samenwerking met mantelzorgers en familie bieden we hen ook ondersteuning en nemen we de zorgtaken zo veel mogelijk over. Een professioneel zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners, staat voor u klaar en kan er direct voor u zijn als dat nodig is. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, zodat u zelfs met spoed onze zorg bij u thuis kunt ontvangen. Meer weten? Bel gerust eens naar 020-6366837.

24-uurs zorg tarieven

Wat kost 24uurs zorg? Het is een vraag die veel mensen stellen wanneer zij tot de conclusie komen dat ze dag en nacht ondersteuning nodig hebben. Helaas is er geen tarief dat we van tevoren kunnen doorgeven, omdat iedere persoon en iedere situatie anders is. Er zijn dus geen 24-uurs zorg tarieven die bij iedereen kunnen worden gehanteerd. Ook bij Zuster Jansen hangen de kosten af van de specifieke omstandigheden. Wel vertellen wij u graag wat meer over de kosten en de betekenis van particuliere zorg, zodat u weet met welke factoren u rekening moet houden. Ook leggen we u uit wat een pgb is en hoe u deze kunt aanvragen zodat u de kosten iets kunt drukken. Heeft u vragen over de informatie die we u geven, neem dan gerust contact op met Zuster Jansen. Dit kan altijd vrijblijvend.

Kosten verminderen met een pgb

Kiezen voor particuliere (thuis)zorg doen mensen niet voor niets. U betaalt er misschien meer voor, maar het levert u uiteindelijk ook meer op. Bij zorg die geregeld wordt vanuit de gemeente, ligt de controle ook geheel bij de betreffende instantie. Er wordt voor u bepaald waar u recht op heeft, en hoe lang u van deze ondersteuning gebruik mag maken. Ook de zorgaanbieder wordt voor u gekozen. Bij particuliere zorg bent u degene die beslist wáár u hulp inschakelt, welke hulp dit is en hoe lang u hier gebruik van wil maken. Een tegemoetkoming van de kosten voor particuliere thuiszorg is een pgb. Dit is een persoonsgebonden budget, dat alleen verstrekt kan worden aan mensen die een indicatie hebben vanuit de Wet langdurige zorg. De 24-uurs zorg tarieven worden wat lager wanneer u gebruikmaakt van dit budget, waarmee u zelf zorg inkoopt.

Zelf regie houden over de zorg die u krijgt

Consumenten, patiënten en cliënten zijn steeds meer gewend dat zij zelf de touwtjes in handen hebben. Op het internet wordt niet alleen steeds meer online gewinkeld, ook wordt steeds meer gezocht naar informatie over zorginstellingen en zorgaanbieders. Er worden recensies gelezen, ervaringen gedeeld en tarieven vergeleken. En waarom ook niet? U moet tenslotte ook rekening houden met de financiën. Natuurlijk kunt u van tevoren bij verschillende zorgaanbieders vragen welke tarieven zij (ongeveer) hanteren. Ons advies is echter wel: ga op uw gevoel af. Laat de kosten niet leidend zijn, maar laat uw intuïtie u vertellen met welke zorgaanbieder u het liefst in zee gaat. Blijf kritisch over de zorg die u inschakelt en ontvangt, en geef te allen tijde aan welke aspecten van 24-uurs zorg u belangrijk vindt. Alleen op die manier kunt u hulp ontvangen waar u echt iets aan hebt. Contact opnemen met Zuster Jansen doet u via 020-6366837, of vul het contactformulier in.

Zelf aangeven welke hulp u wilt ontvangen: dat is particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Nijmegen is zorg die u volledig zelf regelt. U heeft rechtstreeks contact met de aanbieder (in dit geval Zuster Jansen), en u geeft vervolgens zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Om Zuster Jansen in te kunnen schakelen heeft u niet per se een CIZ-indicatie nodig, hoewel u mét indicatie mogelijk wel in aanmerking komt voor een persoonsgebonden budget. Met dit pgb kunt u een gedeelte van de beoogde zorg inkopen. Heeft u te maken gekregen met ziekte of een handicap, en zoekt u daarom particuliere thuiszorg in Nijmegen? Neem dan gerust contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


UMC St Radboud
Geert Grooteplein-Zuid 10
6525 GA, Nijmegen
024 3611111
Thuiszorgwinkel Medipoint | ZZG zorggroep
Marialaan 120
6541 RP, Nijmegen
024 3665777
Service Apotheek Nijmegen-Oost
Berg en Dalseweg 61-63
6522 BB, Nijmegen
024 360 64 37
Mediq Apotheek Bijleveld
Burchtstraat 5
6511 RA, Nijmegen
024 3220002
Huisartsenpraktijk Fransen
Fransestraat 81
6524 HX, Nijmegen
024 3220770

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Nijmegen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: