Particuliere thuiszorg Aalburg

U kunt kiezen voor particuliere thuiszorg in Aalburg als u bijvoorbeeld te maken heeft gekregen met een handicap, een ingrijpende operatie of ouderdomskwalen. Particuliere thuiszorg kan uitstekend dienen als alternatief voor verblijf in een zorginstelling, als aanvulling op mantelzorg of als overbrugging van een bepaalde periode. De zorg van Zuster Jansen is op zeer korte termijn in te zetten, en biedt een volledige oplossing op iedere zorgvraag. Woont u in Aalburg of omgeving en heeft u een groeiende behoefte aan ondersteuning? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator, om samen te bepalen welke zorg het beste bij u past.

24-uurs zorg Aalburg

Heeft u behoefte aan extra hulp en ondersteuning, omdat u door omstandigheden niet langer zelfstandig thuis kunt functioneren? Bijvoorbeeld 24-uurs zorg in Aalburg? Ziet u het echter niet zitten om een mantelzorger in te schakelen of om naar een zorginstelling te verhuizen? Dan kan Zuster Jansen u een oplossing bieden, in uitstekende particuliere thuiszorg in Aalburg. Onze zorg wordt precies afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dit betekent dat u niet alleen voor 24-uurs zorg, maar ook voor nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en andere zorgvormen bij ons terechtkunt.

Nooit wachten op zorg die u nodig heeft

Kiest u voor particuliere thuiszorg in Aalburg, Waalwijk, Drunen of een andere plaats, dan hoeft u daar nooit op te wachten. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we zelfs in spoedgevallen snel kunnen schakelen. Wanneer u contact met ons opneemt met een zorgvraag, gaan wij een team voor u samenstellen dat goed past bij uw persoonlijke wensen en behoeften. De teams waar wij mee werken, bestaan altijd uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Het is namelijk erg belangrijk dat u een goede band op kunt bouwen met uw verzorgers, en dat u niet steeds aan nieuwe mensen hoeft te wennen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Verschillende soorten particuliere ondersteuning

De zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen bestaat uit verschillende zorgvormen. Geen situatie is tenslotte hetzelfde, dus kan de zorgverlening dit ook niet zijn. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Particuliere zorg is ondersteuning die u zelf kiest, regelt en bekostigt. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb). Hiermee kunt u een deel van de kosten opvangen. Bij Zuster Jansen kunt u ook zonder indicatie uitstekend terecht voor zorg die bij u past. Wanneer u meer wil weten over de mogelijkheden in uw situatie, kunt u digitaal of telefonisch contact met ons opnemen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsen Wijk en Aalburg
Tulpstraat 3
4261 CL, Wijk en Aalburg
0416-691260
Tandartsenpraktijk Wijk en Aalburg
Azaleastraat 26k
4261 CW, Wijk en Aalburg
0416-691229
Apotheek Het Quadraat
De Galerij 16
4261 DG, Wijk en Aalburg
0416-693535
Huisartsenpraktijk Van den Dool
Boterbloemstraat 23
5317 NH, Nederhemert
0418-552452
Huisartsenpraktijk Heusden
Kasteellaan 28-29
5256 GV, Heusden
0416-661250

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Aalburg? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: