Particuliere thuiszorg Waalwijk

De behoefte aan zorg kan om diverse redenen sterker worden. Wanneer u te maken heeft met een ziekte, handicap of ouderdom, kan extra hulp op korte termijn zeer welkom zijn. Ook kan het zijn dat u tijdelijk verzorging en verpleging nodig heeft, bijvoorbeeld vlak na een operatie. Bij Zuster Jansen begrijpen we dat u het liefst zo lang mogelijk in uw eigen omgeving blijft wonen, zoals u dat gewend bent. We bieden dan ook uitstekende particuliere thuiszorg in Waalwijk als zorgoplossing, waardoor we dit voor u kunnen realiseren. Met onze professionele thuiszorg kunt u een opname in een zorginstelling uitstellen of zelfs geheel voorkomen.

24-uurs zorg Waalwijk

Wij bieden particuliere thuiszorg in Waalwijk, maar ook 24-uurs zorg en passende thuiszorg bij dementie. Dit kan op verschillende manieren kan worden ingevuld. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 24-uurs zorg, waarbij er dag en nacht ene zorgverlener voor u zorgt. Welke zorgvorm wij ook bieden, u houdt uiteindelijk de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Dat is één van de voordelen van particuliere thuiszorg. Kiest u voor Zuster Jansen, dan kunnen wij op zeer korte termijn al helpen omdat wij niet met wachtlijsten werken, waardoor wij de zorg voor u al snel kunnen inzetten.

Diverse soorten particuliere thuiszorg

Particuliere thuiszorg in Waalwijk van Zuster Jansen is op verschillende manieren in te zetten. Zo kunt u kiezen voor 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. U bepaalt zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. Onze zorg- en dienstverlening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden, maar ook op uw eigen wensen en behoeften. U kunt daarom te allen tijde aangeven wat voor u het meest prettig is.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Nederland inzetbaar

Onze zorg kunt u overal in Nederland aanvragen. U hoeft hiervoor dus niet per se in Waalwijk te wonen: ook in DrunenOosterhout en andere plaatsen in Noord-Brabant staan we direct voor u klaar. Onze zorgverleners komen graag bij u thuis om voor u te zorgen. Als professionele particuliere thuiszorgorganisatie kunt u altijd op ons rekenen, ook als u op korte termijn zorg nodig heeft. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Heeft u ons met spoed nodig, bijvoorbeeld binnen 24 uur? Schakel ons dan in voor zorg op maat, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen. Bel gerust eens naar 020-6366837 voor meer informatie over de mogelijkheden.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


TweeSteden ziekenhuis, locatie Waalwijk
Kasteellaan 2
5141 BM, Waalwijk
0416-682222
Apotheek de Ducdalf
Blyde Incomstelaan 9
5144 BC, Waalwijk
0416-334792
Huisartsenpraktijk "Baardwijk"
Dr. Kuyperlaan 56
5142 TD, Waalwijk
0416-332500
Sport Medisch Adviescentrum Hart van Brabant
Dr. Deelenlaan 5
5042 AD, Tilburg
013-4683660
Psychologenpraktijk Kaatsheuvel
Vossenbergselaan 2b
5171 CC, Kaatsheuvel
0416-373833

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Waalwijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.