Particuliere thuiszorg Aerdenhout

Ook wanneer u in Aerdenhout woont, kan Zuster Jansen voor u klaarstaan met particuliere thuiszorg. Met onze hulp kunt u in Aerdenhout blijven wonen, precies op de plek waar u zich nu het meest veilig en vertrouwd voelt. Overal in de provincie Noord-Holland, dus ook in Amsterdam, Heemstede, Uithoorn en andere plaatsen, zijn wij in te schakelen. Wij bieden verschillende vormen van intensieve thuiszorg, waarbij we altijd zo goed mogelijk kijken naar uw persoonlijke situatie. De behoeften van iemand die lijdt aan Alzheimer zijn tenslotte anders dan die van iemand die zijn/haar heup gebroken heeft. Particuliere thuiszorg in Aerdenhout wordt altijd op maat verleend, hoe uw situatie er ook uitziet.

Onder andere gespecialiseerd in zorg bij Alzheimer

Zuster Jansen is gespecialiseerd in diverse zorgvormen, waaronder zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners begrijpen als geen ander wat u nodig heeft als u aan deze ziekte lijdt, en zullen ook uw familieleden zo goed mogelijk ondersteunen. Door ons in te schakelen, kunt u een eventuele mantelzorger ontlasten. Deze persoon krijgt dan meer ruimte voor zijn/haar eigen leven, en hoeft niet langer een zorgtaak op zich te nemen. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, en wilt u zo lang mogelijk in uw eigen woning verblijven? Dan staan we graag voor u klaar.

24-uurs zorg Aerdenhout

Uitstekende particuliere thuiszorg is intensieve, persoonlijke zorg die direct al kan worden ingezet. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen zo snel mogelijk geholpen moet kunnen worden. Een ander voordeel van particuliere thuiszorg in Aerdenhout door Zuster Jansen is dat u uiteindelijk altijd zelf beslist over de soort en hoeveelheid zorg die u van ons ontvangt. Dit kan bijvoorbeeld 24-uurs zorg zijn, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of terminale thuiszorg. Er wordt altijd gekeken naar uw persoonlijke omstandigheden om te bepalen op welke manier de zorg het beste kan worden ingevuld. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met onze zorgcoördinator voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Passende zorg, zonder wachtlijsten

Particuliere thuiszorg in Aerdenhout is direct beschikbaar. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct de benodigde zorg moet ontvangen. Wij kunnen een tijdelijk zorgplan realiseren, maar ook als u op zoek bent naar permanente ondersteuning kunt u ons inschakelen. U krijgt altijd te maken met een klein, vast zorgteam, dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. Zo bouwt u direct een band op met de mensen die voor u komen zorgen, en hoeft u niet steeds te wennen aan ‘vreemde gezichten’. Heeft u vragen over de mogelijkheden, of over het regelen van onze particuliere verzorging? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk Burlage
Zandvoorterweg 71a
2111 GT, Aerdenhout
023 5248301
Huisartsen dhr. M.C.E.J. Bakker en mw. S.E. Pattiselanno
Zandvoorterweg 71a
2111 GT, Aerdenhout
023 5242962
Fysiotherapie, Instituut Van Ham
Bentveldsweg 116
2111 EE, Aerdenhout
023 5248081

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Aerdenhout? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: