Particuliere thuiszorg Amsterdam

Particuliere thuiszorg Amsterdam vindt u bij Zuster Jansen. Wanneer vraagt u particuliere thuiszorg Amsterdam aan? Het zijn dat u niet weet waar u moet beginnen als u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Amsterdam. Bij Zuster Jansen bieden we niet alleen intensieve thuiszorg, zoals 24-uurs zorg, ook kunt u bij ons terecht voor bijvoorbeeld waak- of slaapdiensten. Voor een overzicht van ons uitgebreide zorgaanbod kijkt u op de website of neemt u direct contact op met onze zorgcoördinator. Ook als u in de buurt van Amsterdam woont, zoals in Haarlem, Amstelveen of een andere plaats, staan we graag voor u klaar met passende ondersteuning.

Blijf zo lang mogelijk thuis wonen met onze hulp

Wanneer u te maken heeft gekregen met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen die uw dagelijkse leven behoorlijk in de weg staan, is het begrijpelijk dat u toch zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen. De hulp van Zuster Jansen maakt dit mogelijk. Onze professionele zorgverleners bieden precies wat u nodig heeft, gewoon bij u thuis. Dit kan dag en nacht, zoals bij onze 24-uurs zorg, maar het is ook mogelijk om voor nachtzorg of 12-uurs zorg te kiezen. Op deze manier is onze ondersteuning uitstekend te combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Wilt u liever uw mantelzorger geheel ontlasten? Laat Zuster Jansen de hele zorgtaak dan overnemen.

Royal Palace op de Dam. Ook in Amsterdam zit Zuster Jansen voor particuliere thuiszorg Amsterdam

24-uurs zorg Amsterdam

Heeft u tijdelijk of permanent intensieve zorg nodig, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met de ziekte van Alzheimer? Dan is 24-uurs zorg Amsterdam door Zuster Jansen wellicht iets voor u. Hierbij kunt u gewoon thuis blijven wonen, in uw eigen vertrouwde omgeving. Voor veel mensen is dit prettig, omdat het zorgt voor meer rust en continuïteit. Onze 24-uurs zorg kan bij u thuis in Amsterdam worden ingezet om diverse redenen, bijvoorbeeld wanneer ouderdom of een chronische ziekte uw functioneren in het dagelijkse leven in de weg staan. Ook kan onze zorg tijdelijk bij u thuis worden ingezet, bijvoorbeeld wanneer u wacht op plek in een verzorgingshuis. U hoeft niet te wachten op onze hulp: onze zorgverleners kunnen direct voor u komen zorgen. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten en ook met spoed kunnen wij hulp bieden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wat is 24-uurs zorg?

Wat is 24-uurs zorg en wat kan deze zorg voor u betekenen? Dat leggen wij u uiteraard graag uit. 24-uurs zorg is een vorm van hulp die u kunt inschakelen wanneer zelfstandig functioneren niet meer mogelijk is. Dit kan permanent zijn, maar u kunt ook tijdelijk een behoefte hebben aan zorg voor dag en nacht. Omstandigheden als ziekte, een handicap, ouderdom of herstel na een operatie kunnen ervoor zorgen dat u een beroep wil doen op ondersteuning. Bij 24-uurs zorg ontvangt u niet alleen verzorging en verpleging, maar ook begeleiding bij de dagelijkse activiteiten die op uw programma staan. Het gaat er tenslotte om dat de kwaliteit van uw leven zo hoog mogelijk blijft, of u nu tijdelijk of voor een langere periode hulp nodig heeft. Professionele zorgverleners helpen daar graag bij.

24-uurs zorg bij u thuis

Natuurlijk bestaat er ook 24-uurs zorg aan huis. Wat is 24-uurs zorg thuis, vergeleken met 24-uurs zorg die u ontvangt in een zorginstelling? Veel mensen willen graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Zij kunnen kiezen voor thuiszorg die dag en nacht wordt verleend. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, die overal in Nederland helpt om deze wens van zorgvragers te realiseren. Onze ervaren, betrouwbare zorgverleners werken in kleine teams, zodat u altijd te maken krijgt met dezelfde mensen. U bouwt een band met ze op, en ook uw familie leert uw verzorgers goed kennen. Er wordt niet alleen voor u gezorgd, maar ook het gezelschap kan veel voor u gaan betekenen. U kunt onze 24-uurs zorg ontvangen tot u terechtkunt in de zorginstelling van uw keuze, of anderszins zolang u dat nodig heeft.

Overbruggingszorg na ontslag uit ziekenhuis

Bent u ontslagen uit het ziekenhuis, maar kunt u nog niet volledig zelfstandig functioneren? Overbrug deze periode dan met de hulp van Zuster Jansen. Onze zorgverleners zijn dag en nacht bij u aanwezig, net zolang tot dit niet langer nodig is. Dit soort overbruggingszorg kan ook in de vorm van 24-uurs zorg bij revalidatie worden verleend, waarbij we nauw in contact staan met uw behandelend arts en transferverpleegkundige. Zo kunnen alle partijen meewerken aan een spoedig herstel. Of u onze hulp nu voor slechts enkele weken of voor langer nodig heeft, maakt voor Zuster Jansen niet uit. U kunt ons direct inschakelen via 020-6366837 of vul het contactformulier in.

Wij zetten ons in voor uw dagelijkse routine

24-uurs zorg ontvangen houdt in dat u uw dagelijkse routine zoveel mogelijk in stand kunt houden. Gaat u graag op visite bij een vriendin, houdt u ervan recepten uit te proberen in de keuken of bezoekt u graag het theater? Onze zorgverleners kunnen dit voor u mogelijk maken door u gezelschap en begeleiding te bieden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw situatie? Neem dan gerust contact op met Zuster Jansen voor antwoord en advies. U kunt ons bereiken via 020-6366837, of door een e-mail te sturen.

Passende zorg in Noord-Holland

De juiste zorg vinden in Noord-Holland hoeft niet moeilijk te zijn. Wanneer u zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen, biedt de zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen een passende oplossing. Voor welke zorgvorm u ons ook inschakelt, uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal. Het grote voordeel van particuliere zorg is dat u volledig zelf beslist welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Er is geen andere persoon of instantie die dit voor u bepaalt. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Laat het ons gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


VU Medisch Centrum
1081 HZ, De Boelelaan 1117
Amsterdam
020-4444444
Antoni van Leeuwenhoek
Plesmanlaan 121 - 123
1066 CX, Amsterdam
020-5129111
AMC
Meibergdreef 9
1105 AZ, Amsterdam
020-5669111
Thuiszorgwinkel Amsterdam
Bilderdijkstraat 132
1053 LA, Amsterdam
0800-2887766
Dam Apotheek
Damstraat 2
1012 JM, Amsterdam
020-6244331
Huisartsenpraktijk Watergraafsmeer
Newtonstraat 44
1098 HE, Amsterdam
020-6653166

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Amsterdam? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.