Particuliere thuiszorg Heemstede

Woont u in Heemstede, of in de omgeving van deze plaats? Bent u ook op zoek naar professionele verzorging en verpleging bij u thuis, waarmee verblijf in een zorginstelling wellicht kan worden voorkomen? Wanneer u gebruik wilt maken van de diensten van Zuster Jansen, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw woonplaats. Particuliere thuiszorg in Heemstede is geen probleem bij ons. Wij kunnen onze diensten altijd aanbieden op locatie, waar u ook woont in Nederland. U krijgt daarbij niet te maken met wachtlijsten, omdat wij vinden dat iedereen direct een beroep moet kunnen doen op de zorg die nodig is. Wilt u graag zo lang mogelijk thuis blijven wonen? Zuster Jansen realiseert dit graag voor u, ook als dat betekent dat onze zorgverleners met spoed klaar moeten staan.

Met onze particuliere thuiszorg op maat kunt u in uw vertrouwde omgeving alle hulp ontvangen die u nodig heeft. Dit is niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten een prettig idee. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg of 5-uurs zorg. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met wachtlijsten, we kunnen dus al snel voor u komen zorgen.

24-uurs zorg Heemstede

Door omstandigheden kunt u behoefte krijgen aan verzorging en verpleging die dag en nacht beschikbaar is. U kunt dan kiezen voor onze professionele 24-uurs zorg. Zo bent u altijd in goede handen, desnoods zeven dagen per week. Er is echter nog veel meer mogelijk binnen onze zorg- en dienstverlening. Het kan tenslotte ook zo zijn dat u alleen ‘s nachts of overdag ondersteuning nodig heeft, omdat u bijvoorbeeld al mantelzorg of reguliere thuiszorg ontvangt. Daarnaast bieden we specifieke vormen van zorg, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve/terminale zorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Overal in Nederland ontvangt u zorg op maat van Zuster Jansen

In Heemstede, Bennebroek, Haarlem en alle andere Noord-Hollandse plaatsen staan we graag klaar met zorg op maat. Het gaat hier om particuliere thuiszorg. Particuliere zorg in Heemstede is zorg die u zelf moet bekostigen, maar daar krijgt u veel keuzevrijheid voor terug. U bepaalt zelf met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en vervolgens kiest u ook de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. U kunt bij Zuster Jansen terecht als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz, maar ook zonder indicatie staan we graag voor u klaar. Wilt u meer informatie over thuiszorg in Heemstede? Vraag gerust vrijblijvend om meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Spaarne Ziekenhuis
Händellaan 2a
2102 CW, Heemstede
023 8908900
Thuiszorgwinkel Heemstede
Lieven de Keylaan 7
2101 VD, Heemstede‎
023 891 8918
Aerdenhout Apotheek
Zandvoortselaan 162
2106 AP, Heemstede
023 5240758
Apotheek Kennemerbax
Blekersvaartweg 19b
2101 CB, Heemstede
023 5310345
Huisartsenpraktijk Heemstede
Händellaan 2a
2102 CW, Heemstede
023 5287339
Polikliniek voor Epilepsie SEIN
Achterweg 5
2103 SW, Heemstede
023 5588940

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Heemstede? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.