Particuliere thuiszorg Almelo

Om verschillende redenen kunt u behoefte hebben aan particuliere thuiszorg in Almelo. Wij kunnen ons voorstellen dat u het liefst zo lang mogelijk thuis wil blijven wonen, in de omgeving waarin u bent opgegroeid of waarin u zich vertrouwd en thuis voelt. Dit mag echter niet ten koste gaan van uw gezondheid en comfort, of de band met uw familie. Zuster Jansen helpt graag wanneer u door ziekte, een handicap of ouderdomskwalen behoefte heeft aan méér of betere zorg. We staan voor u klaar met particuliere thuiszorg in Almelo, Borne of Wierden, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Met onze hulp kan verblijf in een zorginstelling worden uitgesteld of zelfs geheel voorkomen.

Passende thuiszorg Almelo

Particuliere thuiszorg Almelo is altijd dichtbij. Sterker nog, u bent nu al op de juiste plek als u op zoek bent naar professionele hulp bij u thuis. Zuster Jansen biedt verschillende soorten thuiszorg, voor wanneer u niet meer zelfstandig thuis kunt functioneren maar ook niet naar een zorginstelling wil verhuizen. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor intensieve 24-uurs zorg, maar ook voor nachtzorg of andere oplossingen. Wij bieden graag het passende antwoord op iedere zorgvraag. Bij Zuster Jansen staat de persoonlijke band tussen zorgverlener en zorgvrager centraal. Ons voornaamste doel is dat u zich te allen tijde prettig voelt.

Zelf bepalen welke hulp u ontvangt

Particuliere thuiszorg in Almelo is hulp die u zelf kiest, regelt en betaalt. Dit houdt in dat u veel keuzevrijheid heeft, en dat u zelf bepaalt welke soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. Wilt u bijvoorbeeld dag en nacht ondersteund worden? Dan kunt u Zuster Jansen inschakelen voor 24-uurs zorg, waarbij er 24 uur per dag een professionele zorgverlener aanwezig is om te helpen. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. In elke situatie is er dus passende zorg mogelijk, die bovendien al snel beschikbaar is. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, omdat het belangrijk is dat iedereen direct een beroep kan doen op de hulp die nodig is.

24-uurs zorg Almelo

24-uurs zorg Almelo is persoonlijke zorg met oog voor detail. Heeft u intensieve, professionele ondersteuning nodig, dan helpen wij u graag. Wanneer u te maken heeft met ouderdom, een (chronische) ziekte of handicap kunt u ondanks de intensieve zorg die u nodig heeft vaak uitstekend thuis blijven wonen. 24-uurs zorg in Almelo van Zuster Jansen kan voor u een uitkomst zijn in situaties waarin dag en nacht verzorging, verpleging en/of ondersteuning nodig is. Wij bieden particuliere zorg, wat betekent dat u zelf kunt kiezen welke zorg u afneemt. Zo staan onze professionele zorgverleners bijvoorbeeld voor u klaar met zorg bij de ziekte van Alzheimer, palliatieve zorg of zorg in de terminale fase. Een klein, vast zorgteam wordt voor u samengesteld, zodat u altijd in goede handen bent. Dit geeft u (en uw naasten) een veilig gevoel, maar het zorgt ook voor rust en continuïteit bij u thuis. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Altijd zorg op maat

Kiest u voor professionele particuliere thuiszorg in Almelo of omgeving, dan hoeft u niet langer gebruik te maken van reguliere thuiszorg of mantelzorg als u dit niet wilt. U kunt zelfs een combinatie maken: het is bijvoorbeeld mogelijk om overdag reguliere thuiszorg te ontvangen, en ‘s nachts de persoonlijke zorg van Zuster Jansen. Ook andere constructies zijn zeker mogelijk. Vraag ons gerust om meer informatie of advies, of maak direct uw zorgwensen aan ons kenbaar. U bereikt ons onder andere via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuisgroep Twente Almelo
Zilvermeeuw 1
7609 PP, Almelo
0546 - 693693
Medisch Centrum van Gogh
Titus Brandsmahof 1
7606 SB, Almelo
0546-815546
Apotheek Aalderink
Apollolaan 3
7604 EH, Almelo
0546 – 454045
Fysiotherapie Het Scheepvaarthuis
Winkelsteeg 1a
7607 AT, Almelo
0546 - 816923
GGD Twente, Locatie Almelo
Twentheplein 9 a-2
7607, GZ Almelo
053-4876888

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Almelo? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: