Particuliere thuiszorg Wierden

Ook in Wierden en omgeving kan Zuster Jansen een passend antwoord bieden op iedere zorgvraag. Wij bieden onder andere 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en palliatieve zorg. Onze hulp kan betekenen dat u niet naar een verpleeghuis hoeft te verhuizen, omdat u thuis alle zorg ontvangt die u nodig heeft. Zuster Jansen vindt een persoonlijke band tussen zorgvrager en zorgverlener erg belangrijk. Schakelt u ons in voor particuliere thuiszorg in Wierden, dan staat er daarom altijd een klein, vast zorgteam voor u klaar. U hoeft dan niet steeds te wennen aan vreemde gezichten, maar u leert uw verzorgers direct goed kennen. Voor meer informatie over ons zorgaanbod kijkt u op de website.

Vind zorg die echt bij u past

Particuliere thuiszorg in Wierden kan uitkomst bieden in zeer uiteenlopende situaties. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u momenteel al reguliere thuiszorg of mantelzorg ontvangt, maar dat deze onvoldoende van kwaliteit is of niet helemaal bij u past. Zuster Jansen kan dan vervanging bieden, maar zeker ook een aanvulling. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, zodat we samen met u kunnen kijken naar de mogelijkheden. Wij staan niet alleen in Wierden voor u klaar, maar bijvoorbeeld ook in Almelo, Nijverdal, Vriezenveen of Hellendoorn. Zuster Jansen is namelijk actief in heel Nederland.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bepaal zelf wat u krijgt

Het grootste voordeel van particuliere thuiszorg is dat u volledig zelf beslist welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Er is niemand die dit voor u mag bepalen, en u hoeft dus niet om toestemming te vragen bij uw gemeente of zorgverzekeraar. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een pgb (persoonsgebonden budget). Hiermee kunt u een deel van de beoogde zorg inkopen. Ook zonder indicatie kunt u te allen tijde een beroep doen op Zuster Jansen. Wilt u meer weten over particuliere thuiszorg in Wierden? Neem dan gerust even contact met ons op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk de Weuste
Weefkamer 30
7641 LN, Wierden
0546-571090
Tandheelkunde Beverdam
Dorsvloer 10
7641 DZ, Wierden
0546-573050
Fysiotherapiepraktijk Wierden
Almelosestraat 46a
7642 GP, Wierden
0546-578890
Kring-apotheek Wierden
Dahliastraat 8
7641 VZ, Wierden
0546-577555
Ziekenhuis ZGT Almelo
Zilvermeeuw 1
7609 PP, Almelo
088-7087878

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Wierden? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.