Particuliere thuiszorg Amstelhoek

Veel mensen krijgen op oudere leeftijd te maken met lastige omstandigheden, zoals ouderdomskwalen, een ingrijpende operatie of een (chronische) ziekte. Extra zorg en ondersteuning kan dan wenselijk zijn. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in Amstelhoek die op allerlei manieren kan worden ingevuld, zodat u echt de zorg ontvangt die in uw situatie hard nodig is. Zo is er bijvoorbeeld 24 uur per dag ondersteuning beschikbaar, maar kunt u ook kiezen voor nachtzorg of juist hulp voor alleen overdag. Deze keuze kan bijvoorbeeld afhangen van of er ook een mantelzorger is, die al een deel van de zorg voor u op zich neemt. Omdat het bij Zuster Jansen om particuliere thuiszorg gaat, houdt u zelf altijd de controle over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Laat ons weten wat we voor u kunnen doen door digitaal of telefonisch contact op te nemen.

Warme zorg door maximaal vijf verschillende zorgverleners

Bij Zuster Jansen kunt u altijd rekenen op warme, persoonlijke zorg. We werken met kleine, vaste zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo weet u zeker dat u niet steeds kennis hoeft te maken met nieuwe verzorgers, en kunt u direct een band opbouwen met de mensen die u dagelijks bijstaan. Natuurlijk ontvangt u van deze professionele zorgverleners niet alleen de verzorging en verpleging die u nodig heeft, maar ook hulp bij de dagelijkse handelingen en begeleiding bij uitstapjes en activiteiten. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal als u kiest voor particuliere thuiszorg in Amstelhoek.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zorg op maat in vrijwel alle situaties

Bevindt u zich in de laatste levensfase, maar wilt u niet in een hospice verblijven? Of heeft u net een ingrijpende operatie achter de rug, en wilt u het liefst thuis revalideren? In vrijwel alle situaties is het voor ons mogelijk om zorg op maat in te zetten, gewoon bij u thuis in Amstelhoek. Zo hoeft u niet naar een zorginstelling te verhuizen, maar blijft u gewoon in uw vertrouwde omgeving. Wilt u meer weten over zorg in Amstelhoek, Mijdrecht, Zevenhoven of andere Utrechtse plaatsen? Bekijk dan de website of vraag onze zorgcoördinator persoonlijk om meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Psychologenpraktijk Boekhoudt
Van Dijklaan 22
1427 AE, Amstelhoek
0297-569601
Fysiotherapie Amstelhoek
Van Dijklaan 6
1427 AE, Amstelhoek
0297-566386
Praktijk De Drecht, Huisarts J.J. Lugtmeijer
Koningin Maximalaan 30t
1421 LC, Uithoorn
0297-569302
Diëtistenpraktijk Diana Kaandorp
Fermoor 9
1423 EC, Uithoorn
0297-569726
Apotheek Boogaard
Amstelplein 27
1421 SB, Uithoorn
0297-566886

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Amstelhoek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: