Particuliere thuiszorg Mijdrecht

Particuliere thuiszorg Mijdrecht van Zuster Jansen is zorg op maat, die overal in Nederland kan worden ingezet. Deze zorg- en dienstverlening kan op verschillende manieren worden ingevuld: zo zijn we onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook in de laatste levensfase bieden we passende ondersteuning en begeleiding. Welke zorgvorm u ook kiest, u ontvangt altijd de beste privé verzorging en verpleging, gewoon bij u thuis. Met onze hulp kunt u langer in uw eigen omgeving blijven wonen, ook als u te maken heeft gekregen met ziekte of een handicap. Neem gerust contact als u op advies wil ontvangen over een oplossing in uw specifieke situatie.

Professionele zorg bij Alzheimer in Mijdrecht

Zuster Jansen wordt steeds vaker ingeschakeld voor intensieve zorg bij de ziekte van Alzheimer. Deze vorm van dementie heeft een grillig verloop, waardoor geen situatie hetzelfde is. Onze thuiszorg bij Alzheimer kan al in een vroeg stadium worden ingezet, en ontwikkelt gewoon met u mee. U kunt bijvoorbeeld beginnen met nachtzorg of 12-uurs zorg, en naarmate uw zorgbehoefte groeit, kunnen we bijvoorbeeld overgaan op 24-uurs zorg. U bepaalt uiteindelijk altijd zelf welke ondersteuning u inschakelt, maar wij helpen u graag bij het realiseren van een wens die zeker voor mensen met Alzheimer erg belangrijk is: zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Door te kiezen voor professionele zorg op maat kunnen eventuele mantelzorgers worden ontlast, en hoeven uw naasten geen zorgtaak meer op zich te nemen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor ondersteuning op korte termijn

Zuster Jansen staat niet alleen voor u klaar in Mijdrecht: ook in Vinkeveen, IJsselstein en andere Utrechtse plaatsen bieden we op zeer korte termijn al de juiste ondersteuning. Wij werken namelijk niet met wachtlijsten, waardoor we ook in spoedgevallen direct kunnen helpen. Wilt u meer informatie over onze zorg- en dienstverlening? Bekijk dan onze website of leg uw situatie voor aan onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


De Nationale Apotheek BV
Energieweg 4
3641 RT, Mijdrecht
0297-760080
Tandartsenpraktijk Dentario
Dubloen 30
3641 NC, Mijdrecht
0297-284001
Huisartspraktijk Link
Hoofdweg 1
3641 PN, Mijdrecht
0297-284647
Fysiotherapiepraktijk KernGezond Mijdrecht
Hofland 54
3641 GG, Mijdrecht
0297-255003
Oefentherapiepraktijk A.M.C. Otten-Lamers
Beltmolen 6
3642 CB, Mijdrecht
0297-287457

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Mijdrecht? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: