Particuliere thuiszorg Amstelveen

Amstelveen is geen kleine stad. Dit betekent dat u waarschijnlijk te maken krijgt met een groot aantal verschillende instanties, wanneer u op zoek gaat naar passende thuiszorg. Bij Zuster Jansen zult u alles vinden wat u nodig heeft: een persoonlijke aanpak, veel keuzevrijheid en de mogelijkheid om zorg te ontvangen zoals ú dat wenst. Bovendien hanteren wij geen wachtlijsten, en kan er met spoed een zorgteam voor u klaarstaan als dat nodig is. Het maakt niet uit in welke wijk van Amstelveen u woont, al woont u in de aangrenzende gemeente: Zuster Jansen helpt u graag met particuliere thuiszorg in Amstelveen op maat.

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg wenst u uiteraard wel zorg te ontvangen die bij u past. Het is fijn als u goed overweg kunt met uw zorgverleners, maar nog fijner wanneer u kwalitatief uitstekende zorg ontvangt. Zuster Jansen biedt een combinatie van beiden: particuliere thuiszorg Amstelveen. Hierbij komen zorgverleners met jarenlange ervaring thuis voor u zorgen. Zij zijn betrokken, toegewijd en weten goed in te spelen op specifieke situaties. Bent u op zoek naar 24-uurs zorg bij u thuis, of passende thuiszorg bij dementie? Of ontvangt u liever alleen zorg in de nacht? Onze particuliere thuiszorg in Amstelveen wordt precies ingezet zoals dat voor u wenselijk is. Neem contact op voor meer informatie.

Zelf beslissen over de zorg die u krijgt

Particuliere thuiszorg in Amstelveen houdt in dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten, maar dat u ook geheel zelf bepaalt wat u daar precies voor ontvangt. In tegenstelling tot reguliere thuiszorg, waarbij uw zorgverzekeraar of de gemeente beslist, bent u bij particuliere thuiszorg de enige die hierover iets mag zeggen. Ontvangt u op dit moment reguliere thuiszorg, maar is dit niet voldoende? Of wilt u direct verzekerd zijn van intensieve verzorging die past bij uw situatie? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator voor meer informatie over de mogelijkheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg Amstelveen

Kiest u voor 24-uurs zorg in Amstelveen door Zuster Jansen, dan ontvangt u veel meer dan alleen verzorging en verpleging. Onze zorgverleners zijn er om u te ondersteunen, op alle mogelijke manieren. Ze kunnen u helpen bij het omgaan met de emoties waar u mee te maken krijgt, maar ook leggen ze uit wat u allemaal moet regelen en begeleiden ze u bij dagelijkse activiteiten. 24-uurs zorg in Amstelveen houdt dus zeker ook in dat er wordt gekeken naar wat er allemaal mogelijk is in uw situatie. Gaat u graag wandelen, bent u een liefhebber van het theater of probeert u graag nieuwe recepten uit in de keuken? Dan kunt u dat samen met uw verzorger doen. 24-uurs zorg kan een oplossing zijn wanneer bijvoorbeeld sprake is van de ziekte van Alzheimer, de laatste levensfase of een bepaalde (chronische) aandoening. U kunt altijd een beroep doen op onze zorg- en dienstverlening, met of zonder indicatie vanuit de Wet langdurige zorg.

24-uurs zorg met een pgb

Particuliere (thuis)zorg is hulp waar u zelf altijd de controle over heeft, maar het is ook ondersteuning die u zelf moet bekostigen. Om de kosten hiervan voor een gedeelte te dekken, kunt u kijken of u in aanmerking komt voor een pgb. Een 24-uurs zorg pgb, of ‘persoonsgebonden budget’, is een budget dat u mogelijk kunt ontvangen wanneer u een indicatie heeft of langdurige zorg. Over deze indicatie leggen wij verderop in dit artikel meer uit. Een pgb zal, zeker bij 24-uurs zorg, niet de volledige kosten dekken, maar het kan u zeker financieel een eind op weg helpen.

24-uurs zorg indicatie vanuit Wet langdurige zorg

Wanneer u langdurig dagelijks verzorging en verpleging nodig heeft, kunt u een beroep doen op de Wet langdurige zorg. U doet dit door een zogenoemde indicatie aan te vragen bij het CIZ (Centrum Indicatiestelling Zorg). Deze indicatie geeft aan dat u recht heeft op langdurige zorg. CIZ is een overheidsinstelling die uw situatie onderzoekt en vervolgens bepaalt of u een indicatie kunt ontvangen. Deze indicatie kunt u, indien gewenst, laten omzetten in een pgb zodat u zelf een gedeelte van de zorg die u op het oog heeft kunt inkopen. Wilt u kiezen voor particuliere thuiszorg van Zuster Jansen? Dan heeft u daar geen 24-uurs zorg indicatie voor nodig, hoewel u natuurlijk ook mét indicatie bij ons terechtkunt.

Het mooie Het Kersenbloesempark ligt in het Amsterdamse Bos. Elk jaar wordt het Kersenbloesemfestival (Cherry Blossom festival) in Amstelveen gehouden. In Amstelveen kan Zuster Jansen particuliere thuiszorg aanbieden.

Hulp bij pgb aanvragen

Bent u van plan Zuster Jansen in te schakelen voor zorg op maat, dan kunnen wij u natuurlijk ook adviseren over de financiële kant van het plaatje. U kunt altijd hulp vragen bij het aanvragen van een 24-uurs zorg en voor pgb, bijvoorbeeld aan uw transferverpleegkundige wanneer u vanuit een zorginstelling de overstap maakt naar de thuissituatie. 24-uurs zorg is een intensieve vorm van particuliere zorg, waarbij het zeer belangrijk is dat u zicht houdt op het proces en de controle houdt over hoe de zorg wordt ingericht. Wilt u vrijblijvend meer informatie ontvangen, of bent u op zoek naar ondersteuning die op korte termijn al kan worden ingezet? Neem dan contact op met Zuster Jansen, door te bellen naar 020-6366837 of door het contactformulier in te vullen.

Zuster Jansen ontwikkelt met u mee

Zuster Jansen is gespecialiseerd in verschillende zorgvormen, waaronder 24-uurs zorg, nachtzorg, thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Zelfs als u in een grote stad als Amsterdam, Haarlem of Amstelveen woont, is het dus mogelijk om een thuiszorgorganisatie te kiezen die meerdere specialisaties heeft. Mocht uw situatie veranderen terwijl wij u verzorgen, dan hoeft u niet ineens te wisselen van organisatie. Wij ontwikkelen gewoon met u mee. Onze hulp zorgt ervoor dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, en dat verblijf in een zorginstelling uitgesteld of voorkomen kan worden. Wilt u meer weten? Lees dan over onze uitgebreide zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Amstelland
Laan van de Helende Meesters 8
1186 AN Amstelveen
020-7557000
Huisarts Hoogland J G & Hemels H H C M
Mr G G v Prinstererln 73
181TP, Amstelveen
020-6414444
Thuiszorgwinkel Amstelring
Laan van de Helende Meesters 431
1186 DK, Amstelveen
0900-1866
Apotheek Groenelaan
Wolga 1
1186 KV, Amstelveen
020-6411151
Fysiocentra Middenhoven en Myra
Dr Willem Dreesweg 430 A
1188 LE, Amstelveen
020-6453011
Kliniek Amstelveen
Groenhof 111-112
1186 EW, Amstelveen
020-4538151

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Amstelveen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.