Particuliere thuiszorg Haarlem

Wenst u particuliere thuiszorg in Haarlem? Bij Zuster Jansen kunt u terecht wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Haarlem. Haarlem is een gezellige stad dicht bij vele kustplaatsen. Heerlijk om hier zo lang mogelijk te blijven wonen. Wanneer u nog zelfstandig kunt wonen, wilt u natuurlijk het liefst in uw vertrouwde omgeving blijven. Particuliere thuiszorg in Haarlem van Zuster Jansen kan u helpen om dit te realiseren. Zuster Jansen biedt namelijk verschillende vormen van particuliere thuiszorg. Zo kunt u zelf bepalen van welke soort thuiszorg u gebruik wilt maken, waarbij u onder andere kiest uit 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, 5-uurs zorg of ouderenzorg in Haarlem. Thuiszorg op maat, dat is waar Zuster Jansen voor staat. Professionele thuiszorg of verpleging, die altijd wordt aangepast aan uw wensen en behoeften.

Compleet zorgaanbod

U bepaalt hierbij zelf welke zorg u wilt ontvangen, en de hoeveelheid van die zorg. Kiest u bijvoorbeeld voor nachtzorg of passende thuiszorg bij dementie? Of ervaart u liever dag en nacht de voordelen van de aanwezigheid van een professionele zorgverlener? Waar u ons ook voor nodig heeft, Zuster Jansen biedt altijd persoonlijke verzorging en verpleging van uitstekende kwaliteit. Met onze betrouwbare en toegewijde zorgverleners weten wij als geen ander hoe het is om zorg op maat te verlenen. Zuster Jansen biedt een oplossing op iedere zorgvraag: particuliere thuiszorg Haarlem. Bekijk ons complete zorgaanbod en informeer naar de mogelijkheden.

Ervaren zorgverleners in kleine teams

Zuster Jansen werkt met professionele zorgverleners die beschikken over jarenlange ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Bovendien kennen wij alle zorgverleners persoonlijk, waardoor we kunnen garanderen dat er een passend team voor u klaarstaat als u zorg nodig heeft. Onze zorgteams bestaan altijd uit maximaal vijf zorgverleners, omdat we het belangrijk vinden dat u een vertrouwensband opbouwt met de mensen die u ondersteunen. U moet altijd een veilig, vertrouwd gevoel hebben bij de hulp die u ontvangt, of u nu terminale thuiszorg, palliatieve thuiszorg in Haarlem, nachtzorg of zorg bij de ziekte van Alzheimer bij ons afneemt.

24-uurs zorg Haarlem

Het vinden van zorg die bij u past kan nog best lastig zijn. Veel mensen willen zo lang mogelijk thuis blijven wonen, en zoeken een organisatie die helpt deze wens te realiseren. Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg, die volledig wordt afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. U kunt bij ons onder andere terecht voor 24-uurs zorg in Haarlem. Dit houdt onder andere in dat er dag en nacht een professionele zorgverlener bij u aanwezig zal zijn. U ontvangt alle verzorging en verpleging die nodig is, maar u wordt ook emotioneel ondersteund en begeleid bij de dagelijkse activiteiten. Zo kunnen we bijvoorbeeld met u meegaan naar de (huis)arts of het ziekenhuis, maar is ook een bezoek aan een vriend of vriendin gewoon mogelijk. Zuster Jansen gaat graag met u in gesprek over uw zorgwens, zodat we de hulp kunnen aanbieden zoals dat voor u het meest gunstig is. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg in aanleunwoning

Voor veel mensen biedt een aanleunwoning diverse voordelen: u woont alleen en profiteert dus van zelfstandigheid, maar u kunt ook te allen tijde een beroep doen op de zorg die in de buurt is. Een aanleunwoning is namelijk een woning die zich op of naast het terrein van een verzorgingshuis of woonzorgcomplex bevindt. U mag daarbij gebruikmaken van de faciliteiten die er beschikbaar zijn, en bijvoorbeeld van de gezamenlijke ruimtes, maar u keert altijd terug naar uw eigen huis en u betaalt ook zelf de huur en overige kosten.

Wat gebeurt er als u onverhoopt toch meer zorg nodig blijkt te (gaan) hebben? Bijvoorbeeld omdat u te maken krijgt met ziekte, een handicap of ouderdomskwalen? Moet u dan alsnog in een verzorgingshuis of verpleeghuis gaan wonen, of kan het ook anders? Zuster Jansen biedt graag een oplossing in de vorm van 24-uurs zorg. U kunt 24-uurs zorg ook in een aanleunwoning ontvangen namelijk, dat is voor ons geen enkel probleem.

Wanneer kiezen voor deze ondersteuning?

24-uurs zorg in een aanleunwoning kunt u ontvangen in allerlei situaties. U schakelt ons in als u, om welke reden dan ook, niet langer goed zelfstandig functioneert en dikwijls hulp en verzorging nodig heeft. Wij kunnen er voor u zijn in het geval van revalidatie (bijvoorbeeld na een gebroken heup), bij dementie, bij een handicap en in vele andere gevallen. Niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten is het prettig om te weten dat u in goede handen bent. Bovendien blijft u gewoon in uw vertrouwde omgeving, en is het niet nodig om daar (tijdelijk of permanent) afscheid van te nemen.

Hoe regelt u onze 24-uurs zorg?

U regelt 24-uurs zorg in een aanleunwoning door contact op te nemen met Zuster Jansen. Wij staan voor u klaar als u een indicatie heeft vanuit de Wet langdurige zorg, maar ook als u deze niet heeft bieden wij passende zorg. Na overleg met u gaan wij een klein, vast team samenstellen dat bestaat uit maximaal vijf zorgverleners. U krijgt dus niet steeds te maken met vreemde gezichten, maar u bouwt echt een band op met uw verzorgers. Wat kunnen we voor u betekenen? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op, door te bellen naar 020-6366837.

Ook buiten Haarlem is professionele thuiszorg beschikbaar

Natuurlijk staan we niet alleen in Haarlem voor u klaar met zorg die bij past. Ook in de buurt, zoals in Heemstede, Zandvoort of andere plaatsen in Noord-Holland kunt u een beroep doen op de ondersteuning die nodig is. Dit is zorg die tijdelijk kan worden ingezet, maar ook voor een veel langere periode of permanent. Zo doen wij er alles aan om u zo lang mogelijk thuis te laten wonen. Neem vrijblijvend contact op of lees verder op onze website, als u meer informatie wilt over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg Haarlem. Onze zorgcoördinator geeft u graag advies over de hulp die u kunt inschakelen in uw persoonlijke situatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Kennemer Gasthuis (Locatie Zuid)
Boerhaavelaan 22
2035 RC, Haarlem
023 545 3545
Vegro Thuiszorgwinkels
Amsterdamstraat 70-72
2032 PS, Haarlem
0800 288 77 66
Mediq Apotheek Centraal Haarlem
Gedempte Oude Gracht 103-105
2011 GN, Haarlem
023 5319148
Huisartsenpraktijk HOED Leonard Springer
Leonard Springerlaan 7
2033 TA, Haarlem
023-5431765
Fysiotherapie Algra, De Jong, Gallandat Huet
Koninginneweg 31
2012 GJ, Haarlem
023 5313799

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Haarlem? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.