Particuliere thuiszorg Apeldoorn

Het kan zijn dat u op een gegeven moment meer zorg en ondersteuning nodig heeft, bijvoorbeeld door ouderdom, ziekte of een handicap. Particuliere thuiszorg in Apeldoorn door Zuster Jansen behoort dan tot de mogelijkheden. Hiermee kunt u thuis blijven wonen, terwijl u toch de verzorging en verpleging ontvangt die u nodig heeft. De verzorgers van Zuster Jansen helpen u zo lang mogelijk zelfstandig te zijn, en stellen daarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal.

Zuster Jansen is er ook voor u als u een ‘overbrugging’ zoekt: misschien heeft u zich wel aangemeld voor verblijf in een zorginstelling, maar kunt u daar nog niet direct terecht. Onze particuliere thuiszorg in Apeldoorn, Beekbergen of Hoog Soeren kan dan bij u thuis worden ingezet als overbruggingszorg.

Wij kunnen bijvoorbeeld 24-uurs zorg of nachtzorg bieden, maar ook vele andere constructies zijn mogelijk. We kijken namelijk altijd naar uw persoonlijke wensen en behoeften bij het bepalen van de in te zetten zorg. Omdat het hier om particuliere thuiszorg gaat, bepaalt u uiteindelijk altijd zelf voor welke soort zorg u ons inschakelt. De intensieve thuiszorg van Zuster Jansen kan het verschil betekenen tussen thuis blijven wonen en verhuizen naar een zorginstelling. Wilt u ook professionele privé zorg ontvangen van ervaren, betrokken zorgverleners? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

Kies onder andere voor 24-uurs zorg, 12-uurs zorg of nachtzorg

Bij Zuster Jansen kunt u terecht als u op zoek bent naar intensieve verzorging en verpleging, bijvoorbeeld in de vorm van 24-uurs zorg. Dag en nacht staat er dan een professionele zorgverlener voor u klaar, zodat u altijd de hulp ontvangt die u nodig heeft. Daarnaast verlenen wij ook 12-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en zorg in de terminale fase. U bepaalt helemaal zelf welke soort en hoeveelheid ondersteuning u wenst te ontvangen. Wanneer u ons inschakelt, krijgt u altijd te maken met een klein, vast zorgteam dat bestaat uit maximaal vijf verschillende zorgverleners. Zo hoeft u niet steeds te wennen aan nieuwe gezichten en bouwt u al snel een band met ze op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

24-uurs zorg Apeldoorn

In Apeldoorn kunt u uitstekend terecht bij Zuster Jansen wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg. Als thuiszorgorganisatie werken wij professioneel en persoonlijk. We staan voor u klaar met 24-uurs zorg in Apeldoorn met respect en aandacht, maar er zijn ook diverse andere mogelijkheden. Door onze zorg kunt u langer thuis blijven wonen, in uw eigen, vertrouwde omgeving. Er ontstaat rust en continuïteit, en ook eventuele mantelzorgers worden ontlast. Wij stellen een zorgteam samen dat bestaat uit maximaal vijf ervaren, betrouwbare zorgverleners. Uw zorgwensen zijn het uitgangspunt voor onze dienstverlening. Maak daarom uw zorgwensen en behoeften bij ons kenbaar, door contact op te nemen.

24-uurs zorg en mantelzorg

Tegenwoordig raken steeds meer mantelzorgers overbelast, een probleem dat nog altijd meer erkenning nodig heeft. Overbelast raken komt bijvoorbeeld voor als er geen tweede mantelzorger beschikbaar is (er is niemand aan wie de zorg even overgedragen kan worden), of als de zorg niet goed meer gecombineerd kan worden met het eigen gezin, een baan en het eigen sociale leven. Wanneer iemand alleen maar voor een ander zorgt en niet meer aan zichzelf toekomt, kan er uiteindelijk een situatie ontstaan die voor zowel de zorgvrager als de mantelzorger niet langer houdbaar is.

Hoewel mantelzorgers wel steeds meer erkenning (en vergoeding) krijgen voor hun toewijzing, is het soms nodig om te kiezen voor alternatieve oplossingen. 24-uurs zorg inschakelen kan bijvoorbeeld een uitstekende manier zijn om uw mantelzorger te ontlasten. U kunt kiezen voor reguliere thuiszorg, maar als u graag de controle houdt en op zoek bent naar persoonlijke zorg die bij u past, is particuliere thuiszorg zeker een geschikte optie.

Professionele, persoonlijke zorg bij u thuis

Kiest u voor 24-uurs zorg van Zuster Jansen, dan ontvangt u bij u thuis alle ondersteuning en warmte die u ook bij mantelzorg zou ontvangen. Een professionele zorgverlener biedt verzorging en verpleging, maar wordt ook op een andere manier onderdeel van uw dagelijks leven. Samen boodschappen doen en koken, samen op visite bij een vriend of vriendin, begeleid worden naar uw favoriete theatervoorstelling: 24-uurs zorg betekent absoluut niet dat u thuis moet blijven zitten om verzorgd te worden. Waar het mogelijk is, kiezen we graag voor een actieve en gezellige dagbesteding.

Een mantelzorger is vaak iemand die u goed kent, of al snel goed leert kennen. Ook met de zorgverleners van Zuster Jansen zult u al snel een band opbouwen. Wij zorgen er namelijk voor dat er kleine teams worden samengesteld, zodat u te maken krijgt met maximaal vijf verschillende zorgverleners. U hoeft dus niet bang te zijn dat u na een poosje nog steeds aan vreemde gezichten moet wennen.

Vrijblijvend contact opnemen

Wilt u graag meer weten over de 24uurs zorg als vervanging voor mantelzorg, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Onze zorgcoördinator vertelt u graag meer over de mogelijkheden en de manier waarop wij te werk gaan. U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 020-6366837, of door een e-mail te sturen naa

De juiste hulp direct ontvangen

Een groot voordeel van onze particuliere zorg is dat deze op korte termijn al bij u thuis kan worden ingezet. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten: we kunnen zelfs in spoedgevallen al binnen 24 uur starten met zorg op maat. Belt u gerust naar 020-6366837 en wij informeren u graag over onze zorg- en dienstverlening.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Gelre Apeldoorn
Albert Schweitzerlaan 31
7334 DZ, Apeldoorn
055 5818181
Psychologencentrum
Boszichtlaan 6
7314 EW, Apeldoorn
055-3562300
Apotheek De Maten
Eglantierlaan 2
7329 AN, Apeldoorn
055 5330864
Huisartsenpraktijk Kerschoten
Anklaarseweg 91
7316 MC, Apeldoorn‎
055 5218128
Huisartsenpraktijk ter Hart en Maarschalk
Texandrilaan 28
7312 HR, Apeldoorn
055 3554678
Fysiotherapie Noordhuis
Heemradenlaan 130
7329 BZ, Apeldoorn
055-7851483

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Apeldoorn? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.