Particuliere thuiszorg Beekbergen

Bent u herstellende van een operatie? Kent u iemand in een situatie met Alzheimer? Heeft u meer zorg nodig dan u op dit moment ontvangt? Wilt u uw mantelzorger ontlasten? Of bent u gewoon op zoek naar zorg bij u thuis van de beste kwaliteit?

Dit zijn voorbeelden van redenen om particuliere thuiszorg in Beekbergen in te schakelen van Zuster Jansen. U kunt bij ons terecht met iedere zorgvraag. Voor elke zorgwens vinden wij een passende oplossing. De persoonlijke zorg die wij bieden zetten we in door heel Nederland, ook bij u.

Wilt u meer informatie over onze zorg? Bekijk dan ons zorgaanbod. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen. U krijgt dan geheel vrijblijvend persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Beschikbare particuliere thuiszorg in Beekbergen

Het grote voordeel van particuliere ouderenzorg? Dat het 100% op maat voor u wordt aangepast. Want u koopt zelf de zorg in. Dus u bepaalt ook hoe die zorg er precies uitziet.

Er zijn talloze redenen om onze zorg in te schakelen. Vaak gaat het om situaties waarbij sprake is van ernstige, chronische ziekte. Denk aan dementie of Parkinson.

U bepaalt niet alleen wélke zorg u krijgt (verpleging, verzorging, gezelschap, etc.), maar ook hoeveel zorg en voor hoe lang. Dat doen we uiteraard in goed overleg: eerst luisteren we goed naar u. Vervolgens geven we u advies. Maar nogmaals: u bepaalt uiteindelijk hoe u in Beekbergen door ons geholopen wordt.

U kunt onze ondersteuning al inschakelen vanaf 5 aaneengesloten uren per dag. U kunt kiezen uit:

Particuliere 24-uurszorg

Zit u of komt u in een situatie waarbij u dag en nacht zorg nodig heeft? Dan denkt u misschien dat verhuizing naar een verpleeghuis onvermijdelijk is. Maar dat is het niet: via ons kunt u 24 uur per dag zorg ontvangen. Vaak gaat het dan om intensieve thuiszorg bij dementie. Of palliatieve zorg.

Ook voor mantelzorgers is 24-uurszorg een verademing. Want als er zo veel intensieve zorg nodig is, is dat eigenlijk niet te doen voor mantelzorgers.

Onze zorgteams, ook in Beekbergen, is gespecialiseerd in vele vormen van zorg, waaronder Alzheimer/dementie. En het mooie: zij kunnen al snel bij u op de stoep staan.

Meer over onze 24-uurszorg >

Particuliere 12-uurszorg

Heeft u behoefte aan veel ondersteuning, maar NIET dag en nacht? Dan is 12-uurszorg voor u een goede optie.

Ook deze zorg kan iedere mogelijke vorm aannemen, afhankelijk van uw situatie en wensen: zorg bij dementie, palliatieve zorg, verpleging, sociale hulp (zoals gezelschap houden) etc.

Vooral voor mantelzorgers kan de extra ondersteuning door onze professionele zorgverleners het verschil maken.

Meer over onze 12-uurszorg >

Particuliere 5-uurszorg

U heeft extra ondersteuning nodig. Misschien naast mantelzorg en/of reguliere thuiszorg die u al ontvangt. Want met nét dat beetje extra, kunt u thuis blijven wonen. En dat is uw diepste wens.

Deze hulp kunt u langdurig inzetten. Zelfs permanent, als dat nodig is. Maar tijdelijk kan natuurlijk ook. Het is maar net waar u behoefte aan heeft. Waarbij we ondersteunen maakt niet uit: dementie, Parkinson, ouderdomskwalen, etc.

Woont u in een aanleunwoning of serviceflat in Beekbergen? Ook daar kunt u onze 5-uurszorg ontvangen.

Meer over onze 5-uurszorg >

Nachtzorg

Overdag redt u zich wel – waarschijnlijk met hulp van uw partner en/of de thuiszorg. Maar ‘s nachts? Die komt u maar moeilijk door. U ziet er telkens weer tegenop. En dat geldt ook voor uw mantelzorger, die ook een goede nachtrust nodig heeft.

U wordt vaak wakker en hebt dan hulp nodig. Misschien om medicijnen toe te dienen. Of om naar de wc te gaan.

Hoe fijn is het wanneer er dan een professional in huis is? Iemand die bij u in huis slaapt, maar wakker blijft als het moet? Dat is particuliere nachtzorg van Zuster Jansen.

Meer over onze nachtzorg >

Wat kost particuliere thuiszorg in Beekbergen?

Wat onze particuliere thuiszorg in Beekbergen kost? Dat is een moeilijke vraag. Het is immers zorg op maat, afhankelijk van uw situatie en wensen. Wat heeft u nodig? In welke mate? En voor hoe lang? Pas als we het antwoord daarop weten, kunnen we voor u een goede prijs berekenen.

U kunt wel alvast vrijblijvend onze tarieven opvragen. Beter nog is om vrijblijvend met ons in gesprek te gaan, waarin u vertelt wat u nodig heeft. Op basis daarvan geven we u een persoonlijk advies – en vervolgens een prijs – op maat.

Alvast goed om te weten: particuliere thuiszorg is niet duurder dan reguliere thuiszorg. U betaalt de zorg zelf, maar u kunt wellicht de prijs wat drukken:

Particuliere Thuiszorg in Beekbergen inkopen met een pgb

Heeft u recht op – of beschikt u al over – een persoonsgebonden budget (pgb)? Top! U kunt dat namelijk inzetten voor particuliere thuiszorg.

Dit budget moet u wel zelf beheren én verantwoorden. Gelukkig zijn er mensen (zoals uw naasten) en instanties (zoals de Sociale Verzekeringsbank) die u daarbij kunnen helpen.

Waarom particuliere thuiszorg in Beekbergen van Zuster Jansen?

  • Kleine, vaste zorgteams
    Wij werken in kleine zorgteams van maximaal 5 mensen. Deze teams blijven bij elkaar. Dat betekent dat u steeds dezelfde mensen ziet. Zo bouwt u echt een vertrouwensband met elkaar op.
  • Extra ondersteuning
    U huurt ons in voor verzorging en verpleging. Maar dat betekent niet dat we ‘blind’ zijn voor de kleine dingen. Bijvoorbeeld begeleiding bij en spelletje, samen even wandelen of hulp bij het koken.
  • Direct zorg
    U hoeft niet weken of dagen te wachten op onze zorg. Op zeer korte termijn – wanneer ú wenst – kan onze hulp van start gaan. En is er écht spoed? Dan kunnen we zelfs binnen enkele uren beginnen.

Particuliere thuiszorg in Beekbergen op maat

Particuliere zorg is zorg op maat, waar u zélf de regie over heeft.

Vertel ons welke vorm of combinatie van ouderenzorg u zoekt. Dan geven wij u advies, en komen met een vrijblijvend plan op maat.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Peters
Loenenseweg 1
7361 GA, Beekbergen
055-5061221
Apotheekhoudende huisartsen Struijk BV
Libellestraat 15
7361 BG, Beekbergen
055-5062555
Huid en Oedeem, Praktijk voor Huidtherapie
Dorpstraat 88-C
7361 AX, Beekbergen
06-22528614
Fysiotherapiepraktijk N.A. van Heuven
Loenenseweg 1
7361 GA, Beekbergen
055-5064747
Tandartspraktijk A. Cuppen
Dorpstraat 3
7361 AP, Beekbergen
055-5061510

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Beekbergen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.