Particuliere thuiszorg Arnhem

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Arnhem, voor uzelf of voor iemand die u kent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zuster Jansen biedt complete zorg, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften.

U kunt bij ons terecht voor intensieve 24-uurszorg en 12-uurszorg. Maar we kunnen er bijvoorbeeld ook alleen in de nacht voor u zijn.

Wanneer u door ouderdomskwalen of andere omstandigheden minder zelfredzaam bent, kan onze zorg direct uitkomst bieden. Ook kunnen wij u ondersteunen bij een handicap of chronische ziekte.

Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Hierbij ontvangt u uitstekende privéverzorging en verpleging op hoog niveau. Hoe groot uw zorgbehoefte ook is, u kunt bij ons terecht voor particuliere thuiszorg in Arnhem.

U krijgt altijd 100% zorg op maat. U wordt daarbij steeds bijgestaan door een klein, vast zorgteam bestaande uit betrokken zorgverleners. Zo werkt u samen aan een hechte band, die erg belangrijk is bij het krijgen en verlenen van de juiste zorg. Bekijk ons volledige zorgaanbod op de website en laat ons weten wat u nodig heeft.

24-uurszorg in Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg, zult u merken dat dit nog best lastig is. Wellicht bent u op zoek naar complete zorgverlening bij u thuis, zonder dat u hoeft te kiezen voor bepaalde pakketten. Daarom verlenen we op maat thuiszorg in Arnhem, van A tot Z.

Dit betekent dat we dag en nacht voor u klaarstaan, en dat u kunt rekenen op professionele verzorging, verpleging en ondersteuning. Dit alles wordt geregeld vanuit een klein, vast zorgteam. Zodat u altijd te maken heeft met dezelfde zorgverleners.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

Langer thuis blijven wonen

Met onze particuliere thuiszorg in Arnhem, Ede of Wageningen, kunt u langer blijven genieten van uw vertrouwde omgeving. Onze zorgverleners bieden tijdens hun aanwezigheid ook praktische ondersteuning. Die is bijvoorbeeld belangrijk bij het behouden van de dagelijkse routine. Zij helpen u daarnaast om te gaan met gevoelens van onzekerheid of angst.

Bovendien zijn we er ook voor uw naasten, als zij vragen hebben of als er behoefte is aan advies. Wanneer u ervoor kiest om onze zorg in te schakelen als aanvulling op de zorg die u nu al ontvangt, zorgen wij voor een goede samenwerking en een heldere overdracht. Kortom, u bent altijd in goede handen.

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Arnhem krijgen?

In Arnhem kunt u bij ons alle denkbare vormen van thuiszorg inkopen. Daarbij bepaalt u:

 • waarom u zorg wilt
 • welke zorg u wilt
 • hoeveel zorg u krijgt

Natuurlijk hoeft u zelf niet direct het antwoord te hebben op deze vragen. Samen kijken we wat voor u het beste is. Dat doen we in een eerste, vrijblijvend gesprek. Dan geven wij u advies, nadat u uw situatie heeft voorgelegd. En dat allemaal in de vorm van een zorgplan op maat, compleet met een indicatie van de kosten.

Welke opties heeft u precies? Het gaat te ver om ze allemaal hier uit de doeken te doen. Maar hieronder laten we wel al enigszins zien wat mogelijk is in Arnhem.

Waarom wilt u zorg?

Er zijn vele, vele redenen om particuliere thuiszorg in Arnhem in te kopen. Of een reden geldig is, bepaalt u zelf. U betaalt de zorg immers zelf.

Uw voorgangers klopten dikwijls om één van onderstaande redenen bij ons aan:

 • Dementie/Alzheimer
 • Parkinson
 • Ontlasting van mantelzorgers
 • Om eenzaamheid tegen te gaan
 • Langer thuis blijven wonen
 • Palliatieve zorg (ondersteuning in de laatste levensfase)
 • Overbruggingszorg (totdat plaatsing in een instelling mogelijk is)

Welke zorg heeft u nodig?

Op basis van de reden waarom u zorg wilt, maken we de juiste mix van thuiszorg. Denk dus aan een combinatie van bijvoorbeeld:

 • Huishoudelijke hulp
 • Verpleging
 • Verzorging
 • Gezelschap

Hoeveel zorg heeft u nodig?

Niet iedereen heeft even lang zorg nodig. Iemand met Alzheimer heeft bijvoorbeeld in de vroege fase minder hulp nodig dan in een vergevorderd stadium. Daarom maken we onderscheid in de hoeveelheid zorg die we bieden:

 • 5-uurszorg
  Voor relatief eenvoudige, niet-intensieve zorg. Tijdens deze uren zorgen wij bijvoorbeeld voor verzorging en lichte ondersteuning – net wat u nodig heeft.
 • 12-uurszorg
  Heeft u door ziekte of ouderdom overdag veel ondersteuning nodig? Heeft u behoefte aan verpleging en verzorging? Dan is onze 12-uurszorg voor u een goede optie.
 • Nachtzorg
  Heeft u ’s nachts hulp nodig, bijvoorbeeld om naar de wc te gaan? Of moet u in de nacht verpleegd worden? Dan zorgen wij dat er een professionele zorgverlener bij u in huis is.
 • 24-uurszorg
  U heeft dag- en nacht zorg nodig. Maar die wilt u niet in een verpleeghuis ontvangen. Nee: u wilt thuis blijven wonen. Dan is onze 24-uurszorg de oplossing die u zoekt.

Contact over ons zorgaanbod in Arnhem

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Wat kost particuliere thuiszorg in Arnhem?

Bij hulp op maat hoort ook een prijs op maat. Het is hier daarom lastig te zeggen wat uw investering in onze zorg zal zijn.

Veel beter is het om hierover eerst goed in gesprek te gaan. Dat kan vrijblijvend en kosteloos. Op basis daarvan maken we een plan op maat, met prijsopgave. Dat leggen we aan u voor. Daarna kunt u een goede beslissing maken.

Particuliere Thuiszorg in Arnhem inkopen met een pgb

Heeft u een persoonsgebonden budget (pgb)? Of heeft u daar wellicht recht op? Dan kunt u dat gebruiken om (een deel van) de kosten voor onze hulp te dekken.

Welke soort zorg u kunt inkopen, hangt wel af van het soort pgb dat u heeft. Informeer hiernaar bij de instantie waarvan u het pgb krijgt.

Waarom particuliere thuiszorg in Arnhem van Zuster Jansen?

Toegewijde zorgteams
Hebben we eenmaal in kaart welke hulp bij u past? Dan stellen we voor u persoonlijk een toegewijd zorgteam samen. We zorgen er daarbij voor dat deze personen bij passen. Dat is mogelijk omdat we onze werknemers goed kennen.

Een klein, vast team
Uw team houden we bewust klein: maximaal 5 personen. Deze personen wisselen ook niet. U ziet steeds dezelfde gezichten. Zo bouwt u een band met ze op. Dat is belangrijk voor goede zorg. U kunt dagelijks op hun bekwaamheid en betrouwbaarheid rekenen. Ook voor uw familie is het natuurlijk prettig als zij steeds dezelfde gezichten zien.

Onze zorg snel bij u thuis

Heeft u onze particuliere thuiszorg in Arnhem nodig, dan mag u deze ondersteuning al op korte termijn verwachten. Onze zorgverleners zijn zeer flexibel en wij werken niet met wachtlijsten.

Zelfs wanneer u ons met spoed nodig heeft, kunnen wij er binnen 24 uur voor u zijn.

Wilt u meer weten over de dienstverlening van Zuster Jansen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen van onze zorgcoördinator? Bel dan gerust naar 020-6366837 of neem contact op.

 • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Rijnstate Arnhem
Wagnerlaan 55
6815 AD, Arnhem
088 0058888
Medipoint / STMG Thuiszorgwinkel Arnhem
Beekstraat 63-65
6811 DW, Arnhem
026 376 22 22
Apotheek Arnhem-Zuid
Huissensestraat 62
6833 JB, Arnhem
026 3210612
Huisartsenpraktijken Johan de Witt / Cornelis
Johan de Wittlaan 37a
6828 XC, ARNHEM
026 4422991
Fysiotherapie Arnhem Centrum
Walstraat 76
6811 BE, Arnhem
026-3701531

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Arnhem? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.