Particuliere thuiszorg Arnhem

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Arnhem, voor uzelf of voor iemand die u kent? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zuster Jansen biedt complete zorg, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. U kunt bij ons terecht voor intensieve 24-uurs zorg en 12-uurs zorg, maar we kunnen er bijvoorbeeld ook alleen in de nacht voor u zijn. Wanneer u door ouderdomskwalen of andere omstandigheden minder zelfredzaam bent, kan onze zorg direct uitkomst bieden. Ook kunnen wij u ondersteunen bij een handicap of chronische ziekte. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in het verlenen van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Hierbij ontvangt u uitstekende privé verzorging en verpleging op hoog niveau.

Of zijn uw klachten ernstiger van aard en is de behoefte aan extra ondersteuning zelfs permanent? Dan kunt u terecht bij Zuster Jansen voor particuliere thuiszorg Arnhem. Wij bieden professionele diensten als 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg, allemaal gewoon bij u thuis. U wordt daarbij steeds verzorgd door een klein, vast zorgteam bestaande uit betrokken zorgverleners. Zo werkt u samen aan een hechte band, die erg belangrijk is bij het krijgen en verlenen van de juiste zorg. Bekijk ons volledige zorgaanbod op de website en laat ons weten wat u nodig heeft.

24-uurs zorg Arnhem

Wanneer u op zoek bent naar particuliere thuiszorg, zult u merken dat dit nog best lastig is. Wellicht bent u op zoek naar complete zorgverlening bij u thuis, zonder dat u hoeft te kiezen voor bepaalde pakketten. Zuster Jansen biedt daarom 24-uurs zorg in Arnhem, waarbij we zorg verlenen van A tot Z. Dit betekent dat we dag en nacht voor u klaarstaan, en dat u kunt rekenen op professionele verzorging, verpleging en ondersteuning. Dit alles wordt geregeld vanuit een klein, vast zorgteam, zodat u altijd te maken heeft met dezelfde zorgverleners.

24uurs zorg kan permanent bij u thuis worden ingezet, maar kan ook tijdelijk een oplossing voor u zijn. U bepaalt zelf hoe lang u onze zorg wenst te ontvangen. Bovendien kan onze 24-uurs zorg direct bij u thuis worden verleend, omdat we niet werken met wachtlijsten. U mag altijd contact met ons opnemen om uw zorgwensen te bespreken. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

Langer thuis blijven wonen

Met onze particuliere thuiszorg in Arnhem, Ede of Wageningen, kunt u langer blijven genieten van uw vertrouwde omgeving. Onze zorgverleners bieden tijdens hun aanwezigheid ook praktische ondersteuning, die bijvoorbeeld belangrijk is bij het behouden van de dagelijkse routine. Zij helpen u daarnaast om te gaan met gevoelens van onzekerheid of angst. Bovendien zijn we er ook voor uw naasten, als zij vragen hebben of als er behoefte is aan advies. Wanneer u ervoor kiest om onze zorg in te schakelen als aanvulling op de zorg die u nu al ontvangt, zorgen wij voor een goede samenwerking en een heldere overdracht. Kortom, u bent altijd in goede handen.

Onze zorg snel bij u thuis

Heeft u onze particuliere thuiszorg in Arnhem nodig, dan u deze ondersteuning al op korte termijn verwachten. Onze zorgverleners zijn zeer flexibel en wij werken niet met wachtlijsten. Zelfs wanneer u ons met spoed nodig heeft kunnen wij er voor u zijn, binnen 24 uur. Wilt u meer weten over de dienstverlening van Zuster Jansen, of wilt u persoonlijk advies ontvangen van onze zorgcoördinator? Bel dan gerust naar 020-6366837 of neem contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Rijnstate Arnhem
Wagnerlaan 55
6815 AD, Arnhem
088 0058888
Medipoint / STMG Thuiszorgwinkel Arnhem
Beekstraat 63-65
6811 DW, Arnhem
026 376 22 22
Apotheek Arnhem-Zuid
Huissensestraat 62
6833 JB, Arnhem
026 3210612
Huisartsenpraktijken Johan de Witt / Cornelis
Johan de Wittlaan 37a
6828 XC, ARNHEM
026 4422991
Fysiotherapie Arnhem Centrum
Walstraat 76
6811 BE, Arnhem
026-3701531

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Arnhem? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: