Particuliere thuiszorg Ede

Bent u voor uzelf of voor uw naaste op zoek naar particuliere thuiszorg in Ede, Veenendaal of Wageningen? Zuster Jansen kan dan de juiste oplossing bieden. Wij verlenen namelijk particuliere thuiszorg in heel Nederland, waarbij onze professionele zorgverleners dag en nacht voor u klaar kunnen staan. Onze zorgverlening wordt volledig afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Zuster Jansen is gespecialiseerd in intensieve 24-uurs zorg bij u thuis, maar biedt bijvoorbeeld ook 12-uurs zorg of nachtzorg. Laatstgenoemde zorgvormen bieden uitkomst wanneer u onze particuliere ondersteuning zou willen combineren met reguliere thuiszorg of mantelzorg. Kortom: er is altijd een passende oplossing voor u beschikbaar, welke zorgvraag u ook heeft.

24-uurs zorg Ede

Bent u op zoek naar de particuliere thuiszorg in Ede, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan en u niet op een wachtlijst wordt gezet? Dan is de zorg van Zuster Jansen de oplossing voor u. Bij Zuster Jansen kunt u onder andere terecht voor 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en nachtzorg. Uiteraard zijn er nog andere constructies mogelijk, afhankelijk van uw situatie. Omdat we altijd werken met kleine, vaste zorgteams, bouwt u echt een band op met de mensen die voor u komen zorgen. Dit is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw naasten. Wilt u ook thuis de zorg ontvangen die u nodig heeft, liefst al op korte termijn? Neem dan telefonisch of via e-mail contact met ons op.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Warme thuiszorg bij de ziekte van Alzheimer

Bij Zuster Jansen kunt u eveneens terecht voor specifiekere zorgmogelijkheden. Dit kan bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft met een (chronische) ziekte of handicap, of wanneer er sprake is van dementie. Zuster Jansen is gespecialiseerd in het verlenen van uitstekende zorg bij de ziekte van Alzheimer, waarbij rust en continuïteit centraal staan. Onze zorgverleners zijn professioneel, flexibel en toegewijd. Zij beschikken over de kennis en ervaring die nodig is voor het verlenen van warme thuiszorg bij Alzheimer. Ook uw naasten kunnen terecht bij onze verzorgers, wanneer ze bijvoorbeeld vragen hebben over uw situatie.

Omdat we het belangrijk vinden dat u een goede band opbouwt met de mensen die dagelijks voor u komen zorgen, krijgt u altijd te maken met maximaal vijf verschillende zorgverleners.

Maak uw wensen en behoeften kenbaar

Wilt u gebruikmaken van particuliere thuiszorg Ede op hoog niveau? Dan kunt u al op korte termijn op ons rekenen. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor u snel onze zorg kunt ontvangen. Indien nodig, kan er binnen enkele uren een ervaren verzorger bij u aanwezig zijn. Bel gerust naar 020-6366837 en bespreek uw wensen met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Gelderse Vallei
Willy Brandtlaan 10
6716 RP, Ede
0318 43 43 43
Icare Medipoint zorgwinkel
Willem de Zwijgerlaan 1
6713 NS, Ede
0318 757948
Kring-apotheek Rietkampen
Stadspoort 46
6716 RH, Ede
0318 624017
Apotheek Veldhuizen
Bellestein 59
6714 DP, Ede
0318 633149
Huisartsenpraktijk CihanBeyli
Mondriaanstraat 17
6717 SC, Ede
0318 636369

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Ede? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: