Particuliere thuiszorg Baambrugge

Bent u woonachtig in de omgeving van Amsterdam, bijvoorbeeld in Baambrugge? Dan kunt u te allen tijde een beroep doen op kwalitatieve particuliere thuiszorg. Zuster Jansen helpt u graag. Professionele zorgverleners, die betrokken en bekwaam zijn, komen bij u thuis om u de zorg te bieden die u nodig heeft. Particuliere thuiszorg in Baambrugge is beschikbaar in verschillende vormen. U bepaalt altijd zelf welke vorm van thuiszorg u ontvangt en op welke manier u deze wilt krijgen. Kies bijvoorbeeld voor intensieve 24-uurs zorg, nachtzorg of specialistische zorg bij de ziekte van Alzheimer. Op onze website vindt u een uitgebreid overzicht van ons complete zorgaanbod. Wilt u liever persoonlijk meer informatie ontvangen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Volledig zelf kiezen met particuliere zorg

Het prettige aan particuliere thuiszorg in Baambrugge is dat u altijd de controle houdt over de hulp die u ontvangt. U hoeft dus bijvoorbeeld geen toestemming te vragen aan uw gemeente of zorgverzekeraar, maar u neemt zelf rechtstreeks contact op met de zorgaanbieder van uw keuze. Dit is het geval wanneer u in Baambrugge woont, maar bijvoorbeeld ook wanneer u woonachtig bent in Mijdrecht, Abcoude of Vinkeveen. Zuster Jansen is in heel Nederland actief en kan op zeer korte termijn al ondersteuning bieden, omdat er geen sprake is van wachtlijsten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Persoonlijke zorg door kleine teams

Bij Zuster Jansen vinden we het belangrijk dat u zich te allen tijde goed voelt bij de zorg die u van ons ontvangt. Onder andere daarom werken we met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. U krijgt zo namelijk direct de kans om een band op te bouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen. Wilt u uw mantelzorger ontlasten of gewoon zeker weten dat de juiste ondersteuning altijd beschikbaar is? Laat ons dan weten wat u nodig heeft.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapie Baambrugge
Prins Mauritsstraat 5
1396 JZ, Baambrugge
0294 291 715
Academisch Medisch Centrum
Meibergdreef 9
1105 AZ, Amsterdam
020 566 9111

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Baambrugge? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: