Particuliere thuiszorg Vinkeveen

Heeft u door ouderdom, (chronische) ziekte of een handicap behoefte aan thuiszorg? Dan heeft Zuster Jansen voor u een oplossing, in de vorm van particuliere thuiszorg Vinkeveen. Wij zijn gespecialiseerd in onder andere 24-uurs zorg, terminale thuiszorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Met onze hulp kunt u langer thuis blijven wonen, ook als u (tijdelijk) niet geheel zelfstandig meer bent. Onze professionele zorgverleners hebben bovendien ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen, waardoor ze als geen ander weten wat u nodig heeft.

Warme, persoonlijke zorg door een klein groepje zorgverleners

Om ervoor te zorgen dat u altijd een veilig en vertrouwd gevoel heeft bij onze zorg, werken we met kleine, vaste teams. Deze groepjes bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. U ontvangt dus steeds dezelfde mensen bij u thuis, en hoeft niet continu te wennen aan vreemde gezichten. Ook voor uw naasten is het prettig dat ze kunnen wennen aan uw verzorgers. Zij kunnen te allen tijde bij de zorgverleners terecht als ze vragen hebben, of behoefte aan advies.

Hoe regelt u particuliere thuiszorg Vinkeveen?

Om meer te weten te komen over ons volledige zorgaanbod, kunt u uiteraard terecht op onze website. Ook is het mogelijk om direct informatie of zorg aan te vragen via 020-6663837. Wanneer u contact met ons opneemt, bespreekt u uw situatie samen met onze zorgcoördinator. Wij horen in dat gesprek graag meer over uw verwachtingen van kwalitatieve thuiszorg: wat zoekt u in particuliere thuiszorg Vinkeveen? Wat vindt u belangrijk, bijvoorbeeld op het gebied van privacy of de dagelijkse routine?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Aan de hand hiervan bepalen we samen welk zorgtraject het beste bij u past, en wanneer we daarmee gaan starten. Zuster Jansen werkt niet met wachtlijsten, waardoor u al snel de zorg krijgen die u nodig heeft. Voor particuliere thuiszorg in Vinkeveen, Mijdrecht, Kockengen en andere Utrechtse plaatsen bent u bij ons dus aan het juiste adres.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Boots apotheek Vinkeveen
Herenweg 57
3645 DG, Vinkeveen
0297-262033
Huisartsenpraktijk de Heuvelink
Scholeksterlaan 2
3645 KC, Vinkeveen
0297-212345
Huisartsenpraktijk Winterkorn en Jonges
Herenweg 82
3645 DS, Vinkeveen
0297-261300
Sport Medisch Centrum De Bron
Herenweg 111b
3645 DJ, Vinkeveen
0297-266700

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Vinkeveen? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: