Particuliere thuiszorg Abcoude

In Abcoude kunt u direct gebruikmaken van de particuliere thuiszorg van Zuster Jansen. Wanneer u door ziekte, een handicap of ouderdomskwalen thuis niet meer zelfstandig kunt functioneren, overweegt u misschien om thuiszorg in te schakelen. Het is niet altijd gemakkelijk om te bepalen welke organisatie het beste bij u past. Gelukkig maakt Zuster Jansen die keuze makkelijker, omdat u zich bij ons niet hoeft af te vragen of u met onze particuliere thuiszorg in Abcoude wel in goede handen bent. De persoonlijke wensen en behoeften van degene die wij verzorgen, staan bij ons altijd centraal.

24-uurs zorg Abcoude

U kunt bovendien direct starten met particuliere thuiszorg in Abcoude wanneer u maar wilt, omdat we niet werken met wachtlijsten. Onze uitgebreide zorg- en dienstverlening biedt een passend antwoord op iedere zorgvraag. Er is altijd een klein, vast zorgteam dat voor u klaarstaat. Wij zijn in te schakelen voor 24-uurs zorg, maar bijvoorbeeld ook voor nachtzorg of 5-uurs zorg. Wilt u niet naar een zorginstelling verhuizen? Maar thuis blijven wonen? Dan helpen wij u graag verder. Informeer gerust naar de mogelijkheden bij onze zorgcoördinator, of bekijk de informatie op onze website.

Welke zorgvormen vindt u bij ons?

Zuster Jansen biedt verschillende vormen van persoonlijke, professionele thuiszorg in Abcoude. Zo kunt u bij ons kiezen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Deze zorgvormen kunnen in zeer uiteenlopende situaties worden ingezet. We kunnen u bijstaan als u herstellende bent van een heupoperatie of als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling, maar ook als u door ouderdomskwalen niet meer goed zelfstandig kunt functioneren. Waar u ons ook voor nodig heeft, we kunnen altijd zorg op maat voor u realiseren. Zo kunt u in uw eigen omgeving blijven wonen, ondanks ingrijpende omstandigheden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waarom particuliere thuiszorg voor u de oplossing kan zijn

Particuliere zorg kent een aantal voordelen ten opzichte van reguliere thuiszorg. Zo mag u bij particuliere thuiszorg volledig zelf beslissen over de zorgaanbieder waar u mee in zee gaat, maar vervolgens ook over de soort en hoeveelheid zorg u ontvangt. De ondersteuning die u krijgt is persoonlijker van aard, en er is alle ruimte voor eigen inbreng op diverse vlakken. Onze zorgverleners hebben veel ervaring en zullen zich dagelijks 100 procent voor u inzetten. Zuster Jansen biedt niet alleen particuliere thuiszorg in Abcoude, maar ook in Mijdrecht, Breukelen en andere Utrechtse plaatsen. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Amsterdam Kliniek
Hoogstraat 13b
1391 BP, Abcoude
0294 288491
Kring-apotheek Abcoude
Raadhuisplein 6
1391 CV, Abcoude
0294 280970
Huisartsenpraktijk A. Klein en S. Nijhoff
Kerkgaarde 1
1391 MB, Abcoude
0294 281295
Huisartsenpraktijk Kerkstraat
Kerkstraat 28
1391 HC, Abcoude
0294 284865
Fysiotherapiepraktijk Wijnant
Van Oosterhoutstraat 9
1391 VH, Abcoude
0294 281226

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Abcoude? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: