Particuliere thuiszorg Baarle-Nassau

Bent u voor uzelf of voor een naaste op zoek naar particuliere thuiszorg in Baarle-Nassau? Ook in Baarle-Nassau kunt u aanspraak maken op de beste thuiszorg. Dan bent u aan het juiste adres bij Zuster Jansen. Wij bieden volledige particuliere thuiszorg die volledig wordt afgestemd op wat u nodig heeft. Dit kan 24 uur per dag ondersteuning zijn, maar het kan bijvoorbeeld ook zorg voor alleen overdag of alleen ‘s nachts zijn. Is er sprake van specifieke omstandigheden, zoals dementie of de laatste levensfase? Ook dan staan onze ervaren zorgverleners graag voor u klaar. Wilt u meer weten over onze particuliere thuiszorg in Baarle-Nassau? Neem dan contact met ons op.

24-uurs zorg Baarle-Nassau

Kiest u voor 24-uurs zorg in Baarle-Nassau door Zuster Jansen, dan brengt dat diverse voordelen met zich mee. Niet alleen weet u dat u altijd in goede handen bent, ook kunnen wij de zorg zo invullen dat deze precies past bij uw behoeften. Of u nu voor slechts enkele weken of voor langere tijd onze hulp nodig hebt: wij kunnen er al op zeer korte termijn voor u zijn. Op onze website ziet u een overzicht van zorgdiensten die we onder andere in Baarle-Nassau kunnen bieden.

Geniet langer van uw eigen omgeving

Zuster Jansen verleent zorg in de breedste zin van het woord. Naast verzorging en verpleging bieden onze toegewijde zorgverleners namelijk ook de nodige emotionele en praktische en emotionele begeleiding. Wanneer er sprake is van bijvoorbeeld ziekte of een handicap, kunt u tenslotte te maken krijgen met gevoelens van onzekerheid of angst. Wij helpen u daarmee om te gaan, en als het nodig is bieden we die ondersteuning ook aan uw naasten. Wanneer u kiest voor particuliere thuiszorg, beslist u altijd zelf welke soort en hoeveelheid zorg u wilt ontvangen. U hoeft hiervoor geen toestemming te vragen aan bijvoorbeeld uw gemeente of zorgverzekeraar. Zo weet u zeker dat u op een veilige, vertrouwde manier in uw eigen huis kunt blijven wonen.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ontvang binnen enkele uren al passende zorg

Wanneer u contact met ons opneemt voor particuliere thuiszorg in Baarle-Nassau, Goirle of een andere plaats in Noord-Brabant, kan er direct een vast zorgteam voor u klaarstaan. Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten, waardoor het mogelijk is om snel te schakelen. Ook bij spoedgevallen kan er binnen enkele uren een professionele verzorger bij u aanwezig zijn. Leg uw situatie gerust voor aan onze zorgcoördinator: deze kan u alles vertellen over het regelen van particuliere thuiszorg die bij u past. Wilt u meer weten over de mogelijkheden in uw specifieke situatie? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tandartspraktijk Claessen
Sportlaan 35
5111 BX, Baarle-Nassau
013-5079610
Huisartsenpraktijk Dekelver
Rector van den Broekstraat 1-34
5111 VT, Baarle-Nassau
013-5079400
Apotheek Nassau
Nieuwstraat 30
5111 CW, Baarle-Nassau
013-5078074
Cesar oefentherapie Baarle
De Geerstraat 2a
5111 PS, Baarle-Nassau
013-5072061
Van Lanen Fysiotherapie en Acupunctuur
Sportlaan 8
5111 BX, Baarle-Nassau
013-5078210

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Baarle-Nassau? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: