Particuliere thuiszorg Goirle

Particuliere thuiszorg Goirle door Zuster Jansen bestaat uit verschillende zorgvormen. Daarom is het voor ons altijd mogelijk om zorg op maat te bieden, die echt aansluit op uw wensen en behoeften. Zuster Jansen is onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook in de laatste levensfase kunt u ons inschakelen voor volledige, respectvolle verzorging en verpleging. Met onze hulp hoeven familieleden geen zorgtaak op zich te nemen en kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Ook als u te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte, handicap of ouderdomskwalen.

Verschillende zorgvormen

Kiest u voor onze particuliere thuiszorg, dan brengt dat verschillende voordelen met zich mee. Het grootste voordeel is dat u altijd zelf de controle houdt over de soort en hoeveelheid zorg die u ontvangt. Er is bijvoorbeeld niemand die bepaalt of u zorg mag ontvangen of niet, dat beslist u gewoon zelf. Bij Zuster Jansen betekent dit dat u uit verschillende zorgvormen kunt kiezen, die we geheel afstemmen op uw persoonlijke situatie. Ook krijgt u bij Zuster Jansen niet te maken met wachtlijsten, waardoor de juiste hulp al snel kan worden ingezet. Bij particuliere thuiszorg in Goirle staan uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal.

24-uurs zorg Goirle

Zuster Jansen is van mening dat iedereen in Goirle aanspraak moet kunnen maken op professionele thuiszorg. Daarom kunt u bij ons ook terecht voor 24-uurs zorg in Goirle en omgeving, waarbij uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal zullen staan. Bovendien kan deze zorg al op zeer korte termijn worden ingezet: Zuster Jansen werkt namelijk niet met wachtlijsten. Onze hulp kan een oplossing zijn wanneer u door bijvoorbeeld ziekte of een handicap veel zorg nodig heeft, maar deze niet in een zorginstelling wil ontvangen.

Persoonlijke zorg bij u thuis

Zuster Jansen gelooft in warme, persoonlijke zorg waarbij u zich te allen tijde veilig en vertrouwd voelt. Daarom werken we met kleine zorgteams, die bestaan uit maximaal vijf zorgverleners. Dit zijn overigens vaste teams, omdat we willen voorkomen dat u steeds weer kennis moet maken met ‘tijdelijke’ zorgverleners. Zuster Jansen kent alle verzorgers die bij ons werkzaam zijn persoonlijk, waar ze ook actief zijn in Nederland. Dit stelt ons in staat om een team samen te stellen dat écht bij u en uw situatie past. Particuliere thuiszorg in Goirle is zorg waar u bovendien direct op kunt rekenen, omdat we niet werken met wachtlijsten.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf bepalen welke hulp u krijgt?

Particuliere thuiszorg Goirle is zorg die u geheel zelf regelt en bekostigt. U bepaalt met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en vervolgens geeft u zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. Heeft u een CIZ-indicatie voor zorg vanuit de Wlz, dan komt u mogelijk in aanmerking voor een persoonsgebonden budget (pgb). Hiermee kunt u een deel van de beoogde zorg inkopen. Niet alleen in Goirle staan we voor u klaar, maar ook in Gilze en Rijen, Hilvarenbeek of andere Noord-Brabantse plaatsen bieden we passende ondersteuning. Laat ons gerust weten wat u nodig heeft, door contact op te nemen met onze zorgcoördinator. Lees meer over onze zorg- en dienstverlening op de website of neem rechtstreeks contact op via 020-6366837.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


St. Elisabeth Ziekenhuis
Hilvarenbeekseweg 60
5022 GC, Tilburg
013-5391313
Huisartsengroep "Frankische Driehoek"
Frankische Driehoek 6
5052 BL, Goirle
013-5343434
Praktijk voor psychologische hulp en psychotherapie
Klotven 9
5051 EK, Goirle
013/5345772
Mediq Apotheek de Hovel
Kalverstraat 23
5051 NK, Goirle
013-5341101
Tandprothetische Praktijk Cools
Frankische Driehoek 11
5052 BL, Goirle
013-5341168

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Goirle? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: