Particuliere thuiszorg Bennebroek

Bent u op zoek naar de beste particuliere thuiszorg in Bennebroek, dan biedt Zuster Jansen het antwoord op uw zorgvraag. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en terminale thuiszorg. Welke zorgvorm u uiteindelijk ook kiest, wij zorgen er altijd voor dat onze ondersteuning volledig bij uw wensen aansluit. Niet alleen in Bennebroek, maar ook in Haarlem, Hoofddorp en andere plaatsen in Noord-Holland staan wij al op korte termijn klaar met passende hulp. Bij Zuster Jansen is namelijk geen sprake van wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen direct aanspraak moet kunnen maken op de zorg die nodig is

Passende zorg bij Alzheimer

Zuster Jansen is onder andere in te schakelen wanneer bij u de diagnose Alzheimer is gesteld. Onze zorgverleners kunnen er dan voor zorgen dat u zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen, terwijl u alle zorg ontvangt die u nodig heeft. U kunt daardoor een eventuele mantelzorger ontlasten en meer ruimte geven, zodat uw familieleden zich alleen nog maar hoeven te concentreren op uw gezelschap. De ziekte van Alzheimer is een progressieve ziekte, die bij iedereen een ander verloop heeft. Onze zorgverleners beschikken over de ervaring, kennis en flexibiliteit die nodig is om de situatie goed in te schatten en vervolgens de juiste zorg te bieden.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Kies voor particuliere zorg op maat

Particuliere thuiszorg in Bennebroek is zorg waar u zelf te allen tijde controle over heeft. U beslist met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke soort/hoeveelheid hulp u wenst te ontvangen. Bij particuliere zorg bent u zelf verantwoordelijk voor de kosten, maar deze zijn gedeeltelijk op te vangen met een persoonsgebonden budget (als u een indicatie heeft voor zorg vanuit de Wlz). Natuurlijk staat onze zorgcoördinator voor u klaar als u graag advies wilt bij uw specifieke omstandigheden. Wij kunnen ook informatie geven over zaken die geregeld moeten worden op het moment dat u Zuster Jansen inschakelt.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartsenpraktijk Meerweg
Meerweg 1B
2121 VA, Bennebroek
023-5846782
Huisartsenpraktijk De Kennemerpoort
Zwarteweg 65
2121 BB, Bennebroek
023-5846300
Bennebroekse Apotheek
Zwarteweg 10
2121 BC, Bennebroek
023-5848484
Fysiotherapie Bennebroek
Akonietenlaan 4
2121 TR, Bennebroek
023-5845189
Diëtetiek GGZ inGeest
Rijksstraatweg 113
2121 AD, Bennebroek
023-5832911

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bennebroek? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: