Particuliere thuiszorg Hoofddorp

Als u door omstandigheden steeds minder handelingen zelf kunt uitvoeren, en hierdoor uw dagelijkse leven sterk belemmerd wordt, is het wellicht tijd om om hulp te vragen. Bij Zuster Jansen vinden we het erg belangrijk dat u, ondanks de hinder die u ondervindt, in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen en dat u de dagelijkse routine kunt blijven vasthouden. Wij helpen u daar dan ook graag bij. Met onder andere onze 24-uurs zorg bieden wij niet alleen u, maar ook uw familie de nodige ondersteuning. U kunt bij ons uiteraard ook terecht voor andere vormen van particuliere thuiszorg in Hoofddorp, zoals zorg bij de ziekte van Alzheimer, nachtzorg of terminale thuiszorg. Lees op de website alles over de hulp die wij u op korte termijn al kunnen bieden.

Bouw een band op met uw verzorgers

Zuster Jansen staat garant voor persoonlijke zorg, die volledig op maat wordt verleend. We werken met kleine, vaste zorgteams die bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. Op deze manier kunt u direct een band opbouwen met de mensen die dagelijks bij u over de vloer komen. Ook uw familie heeft vaste aanspreekpunten en hoeft niet continu te wennen aan nieuwe gezichten. Wanneer u ons inschakelt ontvangt u niet alleen verzorging en verpleging, maar ook begeleiding bij activiteiten, gezelschap bij uitstapjes en natuurlijk hulp bij de dagelijkse handelingen. Wij staan voor u klaar, desnoods dag en nacht.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waar u ook woont in Nederland

De professionele verzorgers van Zuster Jansen zijn actief in heel Nederland. Dat wil zeggen dat wij niet alleen in Hoofddorp, maar ook in Haarlem, Vijfhuizen, Amsterdam en andere Noord-Hollandse plaatsen direct voor u klaarstaan. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we voor u realiseren dat u gewoon thuis kunt blijven wonen en geen periode hoeft te overbruggen in een zorginstelling. Neem gerust contact met ons op als u vrijblijvend meer informatie of advies wilt ontvangen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Spaarne Ziekenhuis, locatie Hoofddorp
Spaarnepoort 1
2134 TM Hoofddorp
023-8908900
Huisartspraktijk Bakker
Piratenweg 3
2132 TR, Hoofddorp
023-5617703
Huisartspraktijk Holdijk
Skagerrak 144
2133 DV, Hoofddorp
023-5622295
Apotheek Floriande
Waddenweg 1
2134 XL, Hoofddorp
023-5540606
Diëtistenpraktijk Basir
Hoofdweg 634
2132 MK, Hoofddorp
06-33374386

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Hoofddorp? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: