Particuliere thuiszorg Bennekom

Woont u in het Gelderse Bennekom, Ede of Veenendaal en bent u op zoek naar (extra) zorg bij u thuis? Dan kunt u een beroep doen op particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. Zuster Jansen is werkzaam in heel Nederland en kan overal voor u komen zorgen. Waar u ook woont en op welke manier u ons ook nodig heeft, onze zorgverleners staan voor u klaar. Als u met spoed zorg nodig heeft, kunnen wij er binnen 24 uur al voor u zijn met particuliere thuiszorg in Bennekom.

Altijd een geschikte zorgoplossing

In diverse situaties kan onze zorg een uitkomst zijn. Zo kunnen we u van dienst zijn als u door ouderdom niet langer zelfstandig kunt functioneren, maar toch graag thuis wilt blijven wonen. Ook wanneer u zich in een andere situatie bevindt kunt u aanspraak maken op passende zorg, bijvoorbeeld wanneer u te maken heeft gekregen met een (chronische) ziekte of handicap.

Heeft u ons tijdelijk nodig? Ook dat is geen probleem. U neemt onze particuliere zorg af zo vaak en zo lang als u zelf wilt. Bent u bijvoorbeeld net geopereerd aan uw heup en heeft u de mogelijkheid om thuis te herstellen? Onze thuiszorg biedt de juiste verzorging en verpleging die nodig is in uw specifieke situatie.

24-uurs zorg Bennekom

Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, werkzaam in heel Nederland. Ook bij u in Bennekom kunnen we voor u komen zorgen. In bijna iedere situatie kan onze zorg een oplossing zijn en kan bovendien zowel tijdelijk als permanent worden ingezet. Ook wanneer u te maken heeft met een specifieke zorgvraag, waarbij de ziekte van Alzheimer bijvoorbeeld een rol speelt, staan we voor u klaar.  

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Bent u op zoek naar professionele 24-uurs zorg in Bennekom, en wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak met onze zorgcoördinator en bespreek de mogelijkheden. Samen met u kunnen we dan bekijken welke zorgoplossing het beste bij u past, zodat u altijd kunt rekenen op professionele zorg op maat

Ontvang direct de juiste ondersteuning, gewoon bij u thuis

De uitgebreide zorg- en dienstverlening van Zuster Jansen bestaat onder andere uit 24-uurs zorg, 12-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. U bepaalt helemaal zelf welk type zorg het beste bij u past. Uiteraard kunnen wij u wel voorzien van professioneel advies, gebaseerd op onze ruime ervaring met zeer uiteenlopende zorgvragen. Wilt u onze particuliere thuiszorg in Bennekom inschakelen, dan is eigenlijk één telefoontje voldoende. We plannen dan een intakegesprek met u, waarin we samen uw persoonlijke wensen en behoeften bespreken. Vervolgens wordt er een klein team voor u samengesteld, bestaande uit maximaal vijf ervaren zorgverleners.  Wilt u graag meer informatie? Neem gerust even contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Huisartspraktijk B. Balhuizen
Selterskampweg 61-2
6721 AS, Bennekom
0318-415447
Tandartspraktijk A.M. Kwant
Edeseweg 46b
6721 JX, Bennekom
0318-414707
Fysiotherapeutisch Centrum Knieriem en Van Bergen
Heerdlaan 39-43
6721 GL, Bennekom
0318-575165
Bennekomse Apotheek
Commandeursweg 8
6721 TZ, Bennekom
0318-414292
Diëtistenpraktijk Di-eetgezond Bennekom
Hogeweg 2a
6721 VE, Bennekom
06-12360734 (Arends), 06-20339943 (Stapelbroek), 06-18340481 (Cuppen)

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bennekom? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: