Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
 

Hét thuiszorgbureau voor particuliere cliënten!

Landelijk werkend met uitstekende zorgverleners...

Contact

 

Waarom Zuster Jansen?

  • Kleine vaste zorgteams
  • Met professionele zorgverleners
  • Uitstekende referenties
  • Zorg met respect en aandacht
  • In uw eigen vertrouwde omgeving
  • Lid van branchevereniging
  • HKZ gecertificeerd

Particuliere zorg

Zuster Jansen staat in zeer uiteenlopende situaties voor u klaar met passende particuliere zorg. Particuliere zorg brengt een aantal voordelen met zich mee, maar er zijn ook dingen waar u aan moet denken voor u deze zorg inschakelt. Natuurlijk vertellen we u daar graag meer over.

Laten we direct eerlijk zijn: het enige nadeel aan particuliere zorg is het feit dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten. Veel van onze cliënten geven echter aan dat zij keuzevrijheid en de intensiteit van de gekozen zorg belangrijker vinden: iets wat u zeker terugziet in de ondersteuning van Zuster Jansen. Particuliere (thuis)zorg houdt namelijk ook in dat u geheel zelf bepaalt wat er gaat gebeuren. Welke zorgaanbieder past bij u, hoe lang heeft u hulp nodig en welke hulp moet dat zijn? Als u gebruikmaakt van particuliere zorg, beslist u dit allemaal zelf. U bent hierbij niet afhankelijk van instanties als de gemeente of uw zorgverzekeraar.

Wanneer kunnen we u helpen?

De particuliere zorg van Zuster Jansen is eigenlijk het antwoord op iedere zorgvraag. Wij bieden namelijk een uiteenlopende zorg- en dienstverlening, waarbij de verschillende mogelijkheden volledig worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van mantelzorg, of reguliere thuiszorg? Dan kunnen we daarop een aanvulling bieden, in de vorm van 12-uurs zorg of nachtzorg. Wilt u dat we de gehele zorgtaak op ons nemen, dan kunt u zeer binnenkort al rekenen op intensieve 24-uurs zorg. Ook in de laatste levensfase of bij de ziekte van Alzheimer staan we voor u klaar.

De juiste zorg bij Alzheimer

De zorgverleners van Zuster Jansen helpen veel cliënten die te maken hebben gekregen met de ziekte van Alzheimer. Deze cliënten worden bijvoorbeeld naar ons doorverwezen door casemanagers. Iedere situatie waarin dementie een rol speelt, heeft een ander verloop. Daar zijn de ervaren verzorgers van Zuster Jansen als geen ander op ingesteld. We weten daardoor niet alleen wat u nodig heeft, maar kunnen ook uw naasten goed ondersteunen. Zorg bij Alzheimer houdt niet alleen in dat we u verzorgen en verplegen, maar we brengen ook de dag met u door zoals u dat prettig vindt. Samen wandelen, koken en een boek lezen zijn voorbeelden van activiteiten die onze zorgverleners graag met u ondernemen als u dat wilt.

Persoonlijke zorg door vaste teams

Bij Zuster Jansen vinden we het erg belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen de zorgvrager en zorgverleners. Daarom zorgen we ervoor dat u niet steeds een nieuwe zorgverlener bij u thuis ontvangt, maar dat het altijd dezelfde mensen zijn die voor u zorgen. Onze vaste teams bestaan dan ook uit maximaal vijf toegewijde verzorgers. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor uw familie. Zij hebben een vast aanspreekpunt en kunnen genieten van uw gezelschap, omdat ze weten dat u in goede (en vertrouwde) handen bent.

Pgb regelen voor particuliere zorg

Heeft u een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie ontvangen van het CIZ? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor een pgb. Pgb staat voor persoonsgebonden budget. Dit is een bedrag dat u zelf beheert, zodat u zelf de zorg kunt inkopen die u op het oog heeft. Ook de zorg van Zuster Jansen is deels met dit budget te bekostigen. Wilt u Zuster Jansen inschakelen, maar weet u niet hoe u een indicatie of een pgb aanvraagt? Bespreek dan gerust uw situatie met onze zorgcoördinator, deze kan u adviseren.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar als u graag wat meer wil weten over onze zorg- en dienstverlening. Bereik ons telefonisch via 020-6366837, of vul online het contactformulier in zodat we u persoonlijk uitleg kunnen geven.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha