Particuliere zorg

Zuster Jansen staat in zeer uiteenlopende situaties voor u klaar met passende particuliere zorg. Particuliere zorg brengt een aantal voordelen met zich mee, maar er zijn ook dingen waar u aan moet denken voor u deze zorg inschakelt. Natuurlijk vertellen we u daar graag meer over.

Laten we direct eerlijk zijn: het enige nadeel aan particuliere zorg is het feit dat u zelf verantwoordelijk bent voor de kosten. Veel van onze cliënten geven echter aan dat zij keuzevrijheid en de intensiteit van de gekozen zorg belangrijker vinden: iets wat u zeker terugziet in de ondersteuning van Zuster Jansen. Particuliere (thuis)zorg houdt namelijk ook in dat u geheel zelf bepaalt wat er gaat gebeuren. Welke zorgaanbieder past bij u, hoe lang heeft u hulp nodig en welke hulp moet dat zijn? Als u gebruikmaakt van particuliere zorg, beslist u dit allemaal zelf. U bent hierbij niet afhankelijk van instanties als de gemeente of uw zorgverzekeraar.

Wanneer kunnen we u helpen?

De particuliere zorg van Zuster Jansen is eigenlijk het antwoord op iedere zorgvraag. Wij bieden namelijk een uiteenlopende zorg- en dienstverlening, waarbij de verschillende mogelijkheden volledig worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden. Maakt u bijvoorbeeld gebruik van mantelzorg, of reguliere thuiszorg? Dan kunnen we daarop een aanvulling bieden, in de vorm van 12-uurs zorg of nachtzorg. Wilt u dat we de gehele zorgtaak op ons nemen, dan kunt u zeer binnenkort al rekenen op intensieve 24-uurs zorg. Ook in de laatste levensfase of bij de ziekte van Alzheimer staan we voor u klaar.

Informatie aanvragen

 

De juiste zorg bij Alzheimer

De zorgverleners van Zuster Jansen helpen veel cliënten die te maken hebben gekregen met de ziekte van Alzheimer. Deze cliënten worden bijvoorbeeld naar ons doorverwezen door casemanagers. Iedere situatie waarin dementie een rol speelt, heeft een ander verloop. Daar zijn de ervaren verzorgers van Zuster Jansen als geen ander op ingesteld. We weten daardoor niet alleen wat u nodig heeft, maar kunnen ook uw naasten goed ondersteunen. Zorg bij Alzheimer houdt niet alleen in dat we u verzorgen en verplegen, maar we brengen ook de dag met u door zoals u dat prettig vindt. Samen wandelen, koken en een boek lezen zijn voorbeelden van activiteiten die onze zorgverleners graag met u ondernemen als u dat wilt.

Persoonlijke zorg door vaste teams

Bij Zuster Jansen vinden we het erg belangrijk dat er een goede band ontstaat tussen de zorgvrager en zorgverleners. Daarom zorgen we ervoor dat u niet steeds een nieuwe zorgverlener bij u thuis ontvangt, maar dat het altijd dezelfde mensen zijn die voor u zorgen. Onze vaste teams bestaan dan ook uit maximaal vijf toegewijde verzorgers. Dit is niet alleen prettig voor uzelf, maar bijvoorbeeld ook voor uw familie. Zij hebben een vast aanspreekpunt en kunnen genieten van uw gezelschap, omdat ze weten dat u in goede (en vertrouwde) handen bent.

Pgb regelen voor particuliere zorg

Heeft u een Wlz (Wet langdurige zorg) indicatie ontvangen van het CIZ? Dan kunt u wellicht in aanmerking komen voor een pgb. Pgb staat voor persoonsgebonden budget. Dit is een bedrag dat u zelf beheert, zodat u zelf de zorg kunt inkopen die u op het oog heeft. Ook de zorg van Zuster Jansen is deels met dit budget te bekostigen. Wilt u Zuster Jansen inschakelen, maar weet u niet hoe u een indicatie of een pgb aanvraagt? Bespreek dan gerust uw situatie met onze zorgcoördinator, deze kan u adviseren.

Informatie aanvragen

 

Privé verpleging

Privé verpleging door Zuster Jansen wordt helemaal afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften. Dit begint al bij het kiezen van de zorgvorm binnen onze zorg- en dienstverlening. U kunt ons namelijk inschakelen voor 24-uurs zorg, nachtzorg, 12-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer of verzorging in de laatste levensfase. Dit houdt in dat we er dag en nacht voor u kunnen zijn als dat nodig is, maar ook dat we een aanvulling kunnen bieden op reguliere thuiszorg of mantelzorg. In welke situatie u zich ook bevindt, privé verpleging bij u thuis kan al op zeer korte termijn (zelfs met spoed) worden gerealiseerd.

De beste zorg aan huis

De zorgverleners van Zuster Jansen staan in heel Nederland voor u klaar met verzorging en verpleging op maat. U hoeft dus niet in een bepaalde plaats te wonen. Het grootste voordeel aan onze privé verpleging is dat we verblijf in een zorginstelling op deze manier kunnen uitstellen of zelfs voorkomen. U kunt zo lang mogelijk thuis blijven wonen, verzekerd van onze hulp. Privé verpleging kan worden ingezet als u te maken heeft gekregen met een ziekte (bijvoorbeeld Alzheimer of de ziekte van Parkinson), een handicap of ouderdomskwalen. Ook als u op de wachtlijst staat voor een bepaalde zorginstelling, kunnen wij u helpen deze periode te overbruggen. Zo verblijft u gewoon thuis, terwijl u alles krijgt wat u nodig heeft.

Hechte band tussen u en uw verzorgenden

Vaak ontstaat er tussen de zorgvrager en de zorgverleners een hechte vertrouwensband. Om dat te waarborgen, werken we met kleine, vaste zorgteams. Dat betekent dat u niet steeds te maken krijgt met vreemde gezichten, maar dat het steeds dezelfde mensen zijn die bij u thuis komen. Bij privé verpleging gaat het om teams die bestaan uit maximaal vijf ervaren, toegewijde zorgverleners. Zij zorgen niet alleen voor een veilig en vertrouwd gevoel bij u, maar bijvoorbeeld ook bij uw naasten. Bij ziekte of een handicap spelen vaak meerdere emoties een rol, en onze zorgverleners helpen u hier zo goed mogelijk mee om te gaan. Zij vormen een vast aanspreekpunt voor uw familie en helpen u zoals u dat prettig vindt.

Informatie aanvragen

 

Privé verpleging bij Alzheimer

We noemden al even dat privé verpleging een prettige oplossing kan zijn wanneer u te maken krijgt met bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer. Wanneer dementie een rol speelt, kunt u te maken krijgen met zowel lichamelijke als psychische uitdagingen. Zuster Jansen staat graag voor u klaar wanneer duidelijk wordt dat u meer zorg moet ontvangen, of wanneer het voor uw naasten lastig wordt om u te bieden wat u nodig heeft. Onze deskundige zorgverleners hebben jarenlange ervaring met het zorgen voor mensen die lijden aan dementie, en weten als geen ander hoe ze op de ontwikkelingen moeten inspelen. Is bij u de diagnose Alzheimer gesteld, of geldt dit voor iemand in uw nabije omgeving? Lees dan gerust meer over onze specialistische zorg bij de ziekte van Alzheimer.

Wilt u verzekerd zijn van hulp en ondersteuning, waar u ook woont in Nederland? Neem dan contact op met Zuster Jansen. Onze zorgcoördinator vertelt u graag meer over de mogelijkheden in uw persoonlijke situatie.

Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar als u graag wat meer wil weten over onze zorg- en dienstverlening. Bereik ons telefonisch via 020-6366837, of vul online het contactformulier in zodat we u persoonlijk uitleg kunnen geven.

Wilt u meer informatie ontvangen over uw specifieke zorgbehoefte?
Stel hieronder uw vraag:

*

*

*

*

captcha