Particuliere thuiszorg Bentveld

Voor de beste particuliere thuiszorg in Bentveld bent u aan het juiste adres bij Zuster Jansen. Wij bieden verschillende vormen van thuiszorg, die volledig worden afgestemd op uw persoonlijke behoeften. U kunt hierbij denken aan 24-uurs zorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Heeft u te maken met een ernstige ziekte, herstel na een operatie of ouderdomskwalen die het dagelijks leven sterk beïnvloeden? Neem dan contact op met onze zorgcoördinator. Deze vertelt u graag meer over de mogelijkheden. U krijgt bij ons niet te maken met wachtlijsten, omdat we vinden dat iedereen zo snel mogelijk de juiste hulp moet kunnen ontvangen.

Altijd individuele aandacht

Bij Zuster Jansen werken wij per zorgvrager met kleine, vaste zorgteams. Deze teams bestaan uit maximaal vijf ervaren zorgverleners. U krijgt dus alle individuele aandacht die u nodig heeft: in de vorm van verzorging en verpleging, maar ook in de vorm van gezelschap en een luisterend oor. De zorgverleners, die ervaring hebben met zeer uiteenlopende omstandigheden, ondersteunen bovendien ook uw naaste familieleden. Omgaan met de situatie kan tenslotte lastig zijn, zeker als er veel emotie bij komt kijken. Particuliere thuiszorg Bentveld betekent zorg in de breedste zin van het woord, van intensieve verpleging tot praktische ondersteuning.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Ontlast uw mantelzorger door passende zorg in te schakelen

Niet alleen in Bentveld, maar bijvoorbeeld ook in Amsterdam, Amstelveen of Haarlem staat Zuster Jansen graag voor u klaar met zorg op maat. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen, zonder dat u daarvoor familieleden hoeft in te schakelen. Eventuele mantelzorgers kunnen worden ontlast, zonder dat u iets tekort komt op het gebied van verzorging. Onze zorg- en dienstverlening kan ook met spoed al worden ingezet, bijvoorbeeld als u in afwachting bent van verblijf in een zorginstelling. Wat kunnen we voor u betekenen? Laat het gerust weten.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Fysiotherapiepraktijk Bentveld
Zandvoortselaan 369
2116 EP, Bentveld
023-5212776
Spaarne ziekenhuis
Händellaan 2a
2102 CW, Heemstede
023-8908900
Huisartsen dhr. M.C.E.J. Bakker en mw. S.E. Pattiselanno
Zandvoorterweg 71a
2111 GT, Aerdenhout
023-5242962
Bronstee Apotheek
Binnenweg 206-208
2101 JT, Heemstede
023-5288252

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Bentveld? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: