Particuliere thuiszorg Best

Woont u in Best en heeft u te maken gekregen met een handicap, ouderdomskwalen of een (chronische) ziekte? Dan kunt u beroep doen op het verkrijgen van particuliere thuiszorg in Best door Zuster Jansen. Zuster Jansen is een particuliere thuiszorgorganisatie, waarvan de professionele zorgverleners werkzaam zijn in heel Nederland. Daarom kunnen ze ook bij u thuis komen, en u voorzien van professionele thuiszorg van uitstekende kwaliteit. Zorg van Zuster Jansen wordt gekenmerkt door begrip, aandacht en respect voor uw situatie. Uw persoonlijke wensen en behoeften staan altijd centraal, welke zorgvorm u ook kiest. Omdat wij niet met wachtlijsten werken, hoeft u niet te wachten op hulp die hard nodig is. Neem voor spoedzorg gerust contact op met één van onze zorgcoördinatoren, via 020-6366837.

24-uurs zorg Best

Onze 24-uurs zorg in Best door Zuster Jansen brengt diverse voordelen met zich mee. Zo houdt u altijd de controle over de zorg die u ontvangt. Voorbeelden van zorgvormen die wij bieden zijn 24-uurs zorg, nachtzorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Ook krijgt u te maken met een klein, vast zorgteam en ontvangt u dus altijd dezelfde mensen bij u thuis. Dit is vaak niet alleen voor u, maar ook voor uw naasten heel erg  prettig. Onze zorg- en dienstverlening kan bovendien al op korte termijn worden ingezet, want wij hebben geen wachtlijsten.

Verschillende soorten privé zorg in Best

Particuliere thuiszorg in Best omvat verschillende zorgvormen, die in zeer uiteenlopende situaties kunnen worden ingezet. Zo zijn wij onder andere gespecialiseerd in 24-uurs zorg, nachtzorg, terminale thuiszorg en zorg bij de ziekte van Alzheimer. Het is bovendien mogelijk om onze ondersteuning te combineren met mantelzorg of reguliere thuiszorg, als u daar momenteel al gebruik van maakt. Zuster Jansen kan u tijdelijk van dienst zijn, maar u kunt ons ook inschakelen als u voor een veel langere periode of zelfs permanent verzorgd moet worden. Bovendien staan wij niet alleen in Best voor u klaar, maar bijvoorbeeld ook in Sint-Oedenrode, Eindhoven en Helmond.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf regie houden over uw leven

Wilt u altijd de regie blijven houden over uw eigen leven, en bovendien zelf bepalen welke zorg u nodig heeft? Dan is particuliere thuiszorg in Best voor u de oplossing. U geeft bij Zuster Jansen te allen tijde zelf aan welke soort en hoeveelheid zorg u wenst te ontvangen. U wordt dan verzorgd door een klein, vast team van toegewijde zorgverleners, die zich dagelijks 100 procent inzetten om u te geven wat u nodig heeft. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Bekijk dan onze website of vraag rechtstreeks om meer informatie.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Ziekenhuis Catharina
Michelangelolaan 2
5623 EJ, Eindhoven
040-2399111
Medisch Centrum de Schakel 1
De Schakel 1
5684 AW, Best
0499-393666
BENU Apotheek Best
Hoofdstraat 36
5683 AE, Best
0499-371556
Fysiotherapie en Manuele therapie Meesters
Speelheideweg 61
5683 JH, Best
0499-398719

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Best? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.