Particuliere thuiszorg Eindhoven

Bent u op zoek bent naar particuliere thuiszorg in Eindhoven? U kunt bij ons terecht. Wij bieden de beste 24-uurszorg. Daarnaast kunt u ons ook voor andere vormen van intensieve thuiszorg inschakelen. Wanneer u of uw naaste door ziekte of ouderdom niet alles meer kunt, springen onze professionele zorgteams graag bij.

Bij Zuster Jansen kunt u op de korte termijn al geholpen worden. Omdat we niet met wachtlijsten werken, kunnen we zelfs in spoedgevallen snel schakelen. U hoeft zich dus nooit druk te maken om het regelen van zorg wanneer dit nodig is.

Niet alleen in Eindhoven doet u een beroep op ondersteuning van de beste kwaliteit, maar bijvoorbeeld ook in Veldhoven, Helmond of Best staan we graag voor u klaar. Onze zorgverleners zijn in heel Nederland werkzaam.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Particuliere thuiszorg Eindhoven

Particuliere thuiszorg Eindhoven

Welke particuliere thuiszorg kunt u in Eindhoven krijgen?

Naar mate u ouder wordt, kunnen verschillende moeilijkheden ontstaan. Denk aan een ziekte of handicap. Die kunnen uw alledaagse leven flink in de weg staan. Meestal gaat het om een combinatie van ziektes en ouderdomskwalen.

Onze ondersteuning is altijd op maat. Ieder mens heeft immers weer andere zorgbehoeftes. Ook in Eindhoven stemmen we onze hulp volledig af op uw situatie.

Wat is uw zorgvraag? Vertel het ons. Dan laten wij onze verzorging, verpleging, begeleiding bij activiteiten en/of emotionele/praktische ondersteuning daar op aansluiten. Daarbij volgen we zo veel mogelijk uw dagelijkse routine en uw persoonlijke wensen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van particuliere thuiszorg in Eindhoven? Neem dan gerust contact op met onze zorgcoördinator.

Zorg op maat in Eindhoven

Bent u net ontslagen uit het ziekenhuis en heeft u (tijdelijk) behoefte aan extra hulp bij u thuis? Ontvangt u op dit moment zorg maar wenst u meer en betere zorg te ontvangen? Heeft u te maken met ouderdom of een (chronische) ziekte?

Dit kunnen allemaal redenen zijn om te kiezen voor onze particuliere thuiszorg. Want wij bieden thuishulp in Eindhoven zoals u dit wenst. Hierbij kunt u denken aan 5 uurszorg, 12-uurszorg of 24-uurszorg, nachtzorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer, terminale thuiszorg of palliatieve zorg bij u thuis.

We bieden altijd persoonlijke zorg, in iedere situatie. Leg uw situatie gerust (vrijblijvend) aan ons voor, zodat we u kunnen adviseren over particuliere thuiszorg in Eindhoven die bij u past.

Wat kost particuliere thuiszorg in Eindhoven?

Hoe graag we u ook direct een prijs willen voorschotelen, het is helaas niet mogelijk. Want ons aanbod is daarvoor te veel gericht op uw specifieke situatie en wensen.

Wat we u wel kunnen vertellen: onze tarieven zijn vergelijkbaar met de reguliere thuiszorg. Onze hulp kost dus evenveel. Het grote verschil zit ‘m in de kwaliteit: onze kwaliteit van zorg is hoger. Want onze medewerkers staan niet onder tijdsdruk. Zij hebben alle aandacht voor u, gedurende de uren die u inkoopt.

Dus wilt u weten wat u precies investeert in onze zorg voor de hulp die u wilt? Ga dan vrijblijvend met onze zorgcoördinator in gesprek. Dan maken we voor u een plan op maat, met een prijs op maat.

Particuliere Thuiszorg in Eindhoven inkopen met een pgb

Misschien heeft u een persoonsgebonden budget (pgb)? Anders kunt u dat wellicht aanvragen, via uw gemeente, zorgverzekeraar of het CIZ?

Het zou mooi zijn als dat zo is. Want dan kunt u zelf zorg inkopen, óók bij ons. Wij garanderen u dat onze hulp voldoet aan de eisen die de pgb-verstrekker stelt. Wij helpen u ook om dat aan te tonen.

Zo kunt u met een gerust hart onze particuliere thuiszorg in Eindhoven inkopen met een pgb.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Waarom particuliere thuiszorg in Eindhoven van Zuster Jansen?

  • Hoge kwaliteit van zorg
    Onze medewerkers zijn goed opgeleid. En geven u 1-op-1 aandacht; de aandacht die u verdient. Zonder haast. In alle rust zorgen zij persoonlijk voor een hogere kwaliteit van uw leven.
  • Geen wachtlijsten
    Onze zorg start wanneer u dat wilt. Direct als het moet. Dus is er spoed bij? Dan staan we binnen enkele uren bij u op de stoep. Bij normale urgentie maken we binnen enkele dagen duidelijke afspraken, waarna de zorg direct start.
  • Steeds dezelfde gezichten
    We wijzen een vast zorgteam aan u toe, van maximaal 5 personen. Zo ziet u steeds dezelfde gezichten. En bouwt u een band op met uw verzorgers en verplegers. Ook fijn voor uw naasten; die hoeven u niet steeds toe te vertrouwen aan vreemden.

Warme, persoonlijke verzorging bij u thuis in Eindhoven

Bij Zuster Jansen ontvangt u zorg die wordt gekenmerkt door warmte, begrip  en veel aandacht voor u als persoon. Onze zorgverleners volgen uw ritme en houden altijd rekening met uw persoonlijke wensen en behoeften.

Omdat wij het belangrijk vinden dat u een goede band heeft met uw verzorgers, werken we met kleine teams. Zo krijgt u optimaal de kans om uw verzorgers goed te leren kennen.

Wilt u meer weten over het regelen van thuiszorg in Eindhoven?

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Catharina Ziekenhuis
Michelangelolaan 2
5623 EJ, Eindhoven
040-2399111
ZuidZorg Thuiszorgwinkel
Kastelenplein 170-173
5653 LX, Eindhoven
040-2308000
Kring-apotheek Nijpels
Kloosterdreef 92
5622 AB, Eindhoven
040-2444582
Medsen apotheek Keyzer
Hoogstraat 76
5615 PR, Eindhoven
040-2448808
De Ruijter & Vogelzang, huisartsen
Weverstraat 1
5612 CW, Eindhoven
040-2438215

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Eindhoven? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: