Particuliere thuiszorg Beverwijk

Zuster Jansen biedt graag een passend antwoord op iedere zorgvraag. Dit doen wij door zorg te bieden in de breedste zin van het woord: van intensieve verzorging en verpleging, tot gezelschap en een luisterend oor. Ook staan we voor u klaar met praktische ondersteuning en advies. Door te kiezen voor professionele particuliere thuiszorg in Beverwijk, is het mogelijk om langer thuis te blijven wonen. Verblijf in een zorginstelling kan worden uitgesteld of zelfs voorkomen, afhankelijk van de situatie. Onze zorg- en dienstverlening omvat verschillende zorgvormen, die volledig worden afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden.

Dagelijkse ondersteuning in de breedste zin van het woord

Heeft u dag en nacht ondersteuning nodig, en wilt u hier liever geen familielid voor inschakelen? Dan kunt u bij Zuster Jansen terecht voor 24-uurs zorg en verpleging. Er staat dan de hele dag een professionele zorgverlener voor u klaar. U wordt verzorgd en verpleegd zoveel dat nodig is, maar er is ook ruimte voor het ondernemen van activiteiten. Wilt u bijvoorbeeld samen koken, boodschappen doen of op visite gaan bij een vriend of vriendin? Dan volgen we daarin zoveel mogelijk uw persoonlijke wensen. Ontvangt u al reguliere thuiszorg of mantelzorg, dan kan Zuster Jansen ook aanvulling bieden: bijvoorbeeld in de vorm van 12-uurs zorg of nachtzorg.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Zelf kiezen met particuliere zorg

Particuliere thuiszorg in Beverwijk is zorg waarbij u veel keuzevrijheid heeft. U beslist met welke zorgaanbieder u in zee gaat, en welke soort/hoeveelheid ondersteuning u vervolgens ontvangt. Er is niemand anders die voor u bepaalt waar u recht op heeft. Voor meer informatie en een overzicht van ons zorgaanbod kunt u terecht op de website, maar u mag natuurlijk ook altijd bellen met onze zorgcoördinator. Hier kunt u ook gelijk zorg aanvragen. We werken niet met wachtlijsten en kunnen dus al snel starten met een zorgplan in Beverwijk, Amsterdam, Alkmaar en andere plaatsen in Noord-Holland.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Rode Kruis Ziekenhuis Beverwijk
Vondellaan 13
1942 LE, Beverwijk
0251-265555
Psychologenpraktijk Teachings
Conny Stuartlaan 5
1948 BA, Beverwijk
06-47444994
Diëtistenpraktijk Op Maat
Markt 45
1941 BM, Beverwijk
06-45077151
Apotheek Efarma
Waterland 14
1948 RK, Beverwijk
0251-225525
Huisartsenpraktijk "Prinsenhof"
Beatrixlaan 4
1947 HS, Beverwijk
088-9958880

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Beverwijk? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.