Particuliere thuiszorg Blaricum

Zuster Jansen verzorgt particuliere thuiszorg in Blaricum, voor mensen die zich door ziekte of ouderdom in een lastige positie bevinden en toch zo lang mogelijk thuis willen blijven wonen. Hierbij kunt u denken aan mensen met Alzheimer, bedlegerige cliënten of mensen met een handicap. Ook bieden we zorg aan mensen met lichamelijke kwalen die daardoor bijvoorbeeld moeite hebben met bewegen en dikwijls ondersteuning nodig hebben. Om goed aan uw behoeften te kunnen voldoen bieden wij verschillende soorten zorg, zoals 12-uurs zorg, 24-uurs zorg, terminale thuiszorg of nachtzorg. Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Blaricum? Neem contact op met Zuster Jansen en wij bespreken samen met u de mogelijkheden.

Persoonlijke wensen

Bent u op zoek naar particuliere thuiszorg in Blaricum en blijft u het liefst thuis wonen? Kies dan voor particuliere thuiszorg in Blaricum door Zuster Jansen. U ontvangt hierbij precies de zorg die u nodig heeft. Bovendien voldoet onze zorg aan al uw persoonlijke wensen, die eerst nauwkeurig in kaart zullen worden gebracht om passende zorg te kunnen bieden. Particuliere thuiszorg Blaricum is bij u thuis in te zetten in diverse vormen, zoals 24-uurs zorg, waarmee u een opname in een zorginstelling kunt uitstellen of voorkomen. Zorgverleners van Zuster Jansen bieden uitstekende zorg, zodat u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving kunt blijven wonen.

Heeft u meer zorg nodig dan u nu krijgt?

Zuster Jansen helpt u graag uw mantelzorger te ontlasten. Dit kan volledig, als u kiest voor onze 24-uurs zorg, maar het is ook mogelijk om een combinatie te maken. Voorbeeld: uw mantelzorger komt overdag ondersteuning bieden, en de zorgverleners van Zuster Jansen bieden hulp in de vorm van nachtzorg. Er is dan tussen 23:00 en 07:00 uur altijd een professionele verzorger bij u aanwezig. Het is ook mogelijk om Zuster Jansen in te schakelen als u al reguliere thuiszorg ontvangt. Het kan tenslotte altijd zo zijn dat u behoefte heeft aan méér zorg dan u nu krijgt.

24-uurs zorg Blaricum

Warme, persoonlijke zorg. Dat ontvangt u bij Zuster Jansen als u met uw zorgwens bij ons aanklopt. Wij helpen mensen die door omstandigheden niet goed zelfstandig meer kunnen functioneren. Dit kan bijvoorbeeld komen door een (chronische) ziekte, een handicap of ingrijpende ouderdomskwalen. Wij bieden passende zorg, zodat u gewoon thuis kunt blijven wonen en niet naar een zorginstelling hoeft te verhuizen. Eventuele mantelzorgers kunnen bovendien worden ontlast, zodat ook uw naasten zich alleen nog maar hoeven te concentreren op uw gezelschap en niet op een zorgtaak. 24-uurs zorg in Blaricum kan onder andere worden ingezet wanneer u te maken heeft gekregen met de ziekte van Alzheimer. Onze ervaren, betrouwbare zorgverleners weten waar iemand met dementie behoefte aan heeft en kunnen hier als geen ander op inspelen. Natuurlijk is 24-uurs zorg thuis ook in te zetten in andere situaties. 

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Persoonlijke zorgverlening in heel Nederland

Goede zorg hoort u overal te kunnen krijgen. Om die reden biedt Zuster Jansen niet alleen in Blaricum, Naarden of Laren een uitgebreide zorg- en dienstverlening, maar ook in de rest van Nederland. Daarbij wordt u niet op een wachtlijst gezet, maar we gaan direct een team voor u samenstellen dat voor u kan komen zorgen. Een zorgteam bestaat bij Zuster Jansen altijd uit maximaal vijf zorgverleners, omdat het belangrijk is dat u de zorgverleners goed leert kennen. Zij zijn tenslotte vaak bij u thuis, en u moet zich daar te allen tijde goed bij voelen. Ook voor uw familie is dit erg belangrijk. Vraag gerust vrijblijvend meer informatie aan over de zorg die u wenst te ontvangen.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Tergooiziekenhuizen
Rijksstraatweg 1
1261 AN, Blaricum
088 753 1753
Dienstapotheek Gooi & Vechtstreek
Rijksstraatweg 3
1261 AN, Blaricum
035 533 0607
Apotheek Wassenaar, Vestiging Bijvanck
Hooibrug 9
1261 MV, Blaricum
035 525 99 66
Gooische Apotheek Blaricum
Meentweg 37 G
1261 XS, Blaricum
035 538 33 38
Huisartsen Lanphen & Slot
Meentweg 37
1261 XS, Blaricum
035 538 29 88

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Blaricum? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: