Particuliere thuiszorg Laren

Woont u in Laren en bent u op zoek naar een betrouwbare, professionele organisatie die de thuiszorg voor uzelf of uw partner/naaste verzorgt? Verdiep u dan eens in de mogelijkheden van particuliere thuiszorg door Zuster Jansen. Onze professionele zorgteams zijn klein en toegewijd, waardoor u een band opbouwt met de verzorgers en altijd een vertrouwd gevoel heeft. U ontvangt altijd dezelfde mensen bij u thuis, en ook uw familie heeft dezelfde aanspreekpunten. Als het gaat om particuliere thuiszorg in Laren is Zuster Jansen gespecialiseerd in 24-uurs zorg, zorg bij de ziekte van Alzheimer en verschillende andere zorgvormen.

24-uurs zorg Laren

Heeft u behoefte aan zorg, omdat u te maken heeft gekregen met bijvoorbeeld ziekte of een handicap? Of ontvangt u momenteel wel zorg, maar is er behoefte aan méér of betere zorg? In alle genoemde gevallen kan Zuster Jansen u een oplossing bieden in de vorm van thuiszorg op maat. Denk hierbij bijvoorbeeld aan 24-uurs zorg, of zorg bij de ziekte van Alzheimer die precies wordt ingezet zoals in uw situatie wenselijk is. Omdat we werken met kleine, vaste zorgteams bouwt u echt een band op met de mensen die voor u komen zorgen. U zult al gauw merken dat onze ondersteuning draait om aandacht en respect, en dat uw persoonlijke wensen en behoeften altijd centraal staan.

Overal in het Gooi zorg zonder wachtlijsten

Natuurlijk staan we niet alleen in Laren, maar ook in de andere Noord-Hollandse plaatsen voor u klaar. Denk aan Hilversum, Bussum, Blaricum en Naarden. U hoeft dus niet in een bepaalde plaats te wonen om een beroep te kunnen doen op onze particuliere thuiszorg. Bovendien krijgt u bij ons niet te maken met wachtlijsten: Zuster Jansen vindt het namelijk heel belangrijk dat iedereen direct aanspraak kan maken op de benodigde zorg. Ga gerust vrijblijvend met onze zorgcoördinator in gesprek over de mogelijkheden van onze zorg- en dienstverlening. De ondersteuning wordt altijd volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen en behoeften.

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie over ons zorgaanbod. Wij voorzien u graag van persoonlijk advies, afgestemd op uw situatie.

Bel direct voor persoonlijk advies: 020 – 63 66 837

 

Professionele thuiszorg bij Alzheimer in Laren

Zuster Jansen biedt steeds vaker hulp in de vorm van zorg bij de ziekte van Alzheimer. Onze zorgverleners zijn ervaren, flexibel en betrouwbaar, waardoor ze als geen ander kunnen inschatten wat u nodig heeft. U ontvangt niet alleen verzorging en verpleging van de hoogste kwaliteit, ook kunt u altijd rekenen op gezelschap, aandacht en een luisterend oor. Met onze hulp kunt u zo lang mogelijk thuis blijven wonen. In sommige gevallen kan verblijf in een zorginstelling zelfs geheel worden voorkomen. Bent u op zoek naar ouderenzorg in Laren, of een andere vorm van particuliere thuiszorg in Laren? Bekijk dan onze website of neem contact op.

  • Relevante Adressen

Zuster Jansen biedt particuliere thuiszorg in heel Nederland. Hieronder vindt u verschillende handige adressen met betrekking tot de zorg
in uw woonplaats.


Service Apotheek Laren
Pastoor Hendrikspark 32
1251 MD, Laren
035 5382124
Apotheek Zevenend
Zevenend 33
1251 RL, Laren
035 5383960
Huisartsenpraktijk de Jong & te Braak
Eemnesserweg 19g
1251 NA, Laren
035 5389005
Huisartsenpraktijk Gert Roos
Pastoor Hendrikspark 24
1251 MD , Laren
035- 5383239
FysiovanStraten
Heideveldweg 12
1251 XN, Laren
035-5317249

Bent u op zoek naar zorgaanbod in een andere plaats dan Laren? Gebruik de onderstaande zoekbalk voor meer informatie over particuliere thuiszorg in uw woonplaats. Door uw woonplaats in te typen komt u op de juiste pagina terecht en kunt u direct een zorgvraag indienen.

error: